Sista dagen på sommarlovet

2011-08-21 @ 20:14:42
Ja, dagen är kommen. Sista dagen på sommarlovet. Slutet av början, början av slutet eller vad nu poeterna kallar det. Anyway, gymnasiet imorgon, vet inte om jag ska vara glad och uppspelt eller livrädd. Känner nämligen inte en endaste liten kotte på john bauer :s värsta tänkbara som kan hända är ju såklart att jag försover mig och vaknar vid 11, men det är ju bara en av alla tusen hemska saker som kan hända. Men det är ju samma för alla...hoppas jag? :) Ska snart ringa mia och snacka lite, kanske tar bort tankarna inför imorgon då :)

Puss och lycka till alla ni som ska börja imorgon! ♥

Just precis nu

2011-08-19 @ 17:07:37

 

Bettan agnes och jag drar om exakt en timme minus åtta minuter till malmö för att chilla runt på festivalen -efterlängtat?? börjar snart blogga normalt igen ♥


Så snurra min jord igen

2011-08-07 @ 21:44:43

Har tillbringat halva dagen på ikea utan att få med mig något, stolt. Ja, vet att ni säkert vill se lite roligare bilder än en misslyckad cambild menmen. Förövrigt har jag ångest över imorgon, orkar INTE jobba mer :( Men efter det satans dyrga jobbet så ska jag och annika in till skånes huvudstad malmö och glo runder :)

neehh nu ska jag gå och städa (vet att det verkar som att jag inte gör något annat än att städa men sanningen är att jag städa bara sa 10% av dom gångerna jag säger att jag skan städa...) PUSS


Elli - 27/7 2011

2011-08-02 @ 17:49:16

Har varit full rulle med livet, syster kom till världen i onsdags, sommarjobbet och göteborg. Därför suger bloggandet :) Men iallafall, Elli är super söt och en lugn liten syster tillskillnad ifrån vad lillebror va sina bebis år ;) Ska ta och lägga ut lite bilder ifrån Italien, mer på Elli och ifrån göteborg resan med frida och hennes mamma, får se om det blir idag eller inte.