Mörker

2011-10-31 @ 16:05:38


mörker bilden :9

Ingen bild :)

2011-10-30 @ 11:18:50
Hade en härlig sag igår. Började med att jag vaknade hos frida, fixade oss lite och åkte med hennes mamma till nova. Väl framme gick vi runder lite och hittade den mest perfekta stickade tröjan ever! Röd, och supervarm! Så av någon andledning så fick vi varsen av fridas mamma, tackar :) Skulle kollat skor också men vi segade lite för mycket på espresso house, men åker nog in i veckan och köper dem.

Lite senare runt fem åkte jag för att fira en i min klass med ett surprise party! nadia blev minst sagt chockad :) På kvällen åkte jag tillbaks till hålan och somnade till harry potter.
Idag måste jag göra klart en filmanalys och sen får vi se vad som händer :)

Glädje

2011-10-28 @ 09:03:54
Hade foto inlämning i veckan, vi skulle fota tio ord och eftersom jag är så satans dålig på att blogga så tänkte jag lägga ut en bild om dagen av de tio jag fotade och lämnade in :) (och för er som inte fattade så är rubriken även ordet för bilden, alltså glädje)

Hej jag suger på matte :)

2011-10-27 @ 09:21:32

Ja, då är det bekräftat, jag är urusel på matte. Jag fattar inte ens genomgångarna längre. Så nu sitter jag här och det ända jag vill göra är att skriva av facit innan han kommeroch frågar hur det går :s

Förövrigt är detta ett onödigt inlägg i min onödiga blogg men jag blir så arg när jag inte fattar. Ska börja blogga "normalt" snart igen, ska bara ända lite i bloggen och bli allmänt roligare.


Istället för dig

2011-10-21 @ 10:44:05


Osså var det fredag igen, shit vad veckorna bara flyger förbi :o Ihelgen ska jag nog bara ta det lugnt och plugga, kanske va med mia på lördag och möblera om mitt fula rum :) Och storstäda det eftesom tord hittade spindellik stora som golfbollar bakom bokhyllan... Har prov på etiska regler eller nått i veckan och jag kan nada. somvanligt dådå ^^


Du är bäst nu, men du var bättre förr

2011-10-14 @ 22:00:08
Bilder sen förra onsdagen, så vi hade foto. Verkligen ääälskar våra onsdagar. Börjar klockan elva och slutar två, inte helt fel ;) Och Jens, vår fotoläraren (bild två) är verkligen jätte bra, så vi lär oss hur mycket som! Ser fram emot läxan vi har. Vi ska fota tio bilder som ska representera tio ord som vi fått, (mörker, sommar, hemma,liv, massiv och några till). Ska nog ut och fota imorgon om min onda hals är bättre :)

Men mitt kassa bloggande då? Hmm, jag vet faktiskt inte. Känns inte som om någon läser den överhuvudtaget (kanske inte så konstigt med tanke på hur lite jag skriver...) men ändå, jag vill visa mina bilder och berätta om mitt liv för någon så ni är det perfekta offren. Mohaha!