Give me a feeling

2012-01-31 @ 10:09:24
GE MIG SOMMAR NU! Orkar varken med kylan, snön, frosten, blåsten, regnet, isskrapandet, slasket eller sverige just nu. Hade jag varit arton och haft pengar hade jag bokat en sista minuten resa direkt. Mot sol och värme (L) Tur att vi ska till Egypten i april, annars hade jag nog inte överlevt. Känns verkligen som om sommaren är långt bort.

Skolan

2012-01-30 @ 12:34:00
Usch, blir en jävligt stressig vecka med massa inlämningar, prov och gud vet vad :( Förutom de är det min födelsedag på onsag och imorgon ska jag och mamma på bio imorgon. Hon ville se breaking dawn i malmö så jag får väl offra mig (för det är ju inte så att jag vill se den..nääädå). Lyckligtvis så har vi studiedag på onsdag, är kanske inte riktigt pigg på att plugga på min födelsedag men vad gör man inte för betygen? Till helgen kommer stora feta släkten för att fira mig så det bli till att baka mortotskaka, mohah!
Bloggar mer när jag kommer hem!

Beställt!

2012-01-29 @ 21:38:22
Äntligen har jag lagt min beställning hos e.l.f, sminket därifrån ska tydligen vara jättebra. Så jag,mamma och Mia beställde en gigantisk order därifrån häromdan. Riktigt billigt är det också! Typ 16 kr för puder? Klart värt att prova iallafall. Med tanke på att jag fick hur mycket som för 250 spänn, annars kostar en hel smink uppsättning runt 600-700 kr...sorgligt. Hoppas på att det kommer iveckan tillsammans med min kameraväska!

We drink the whole bottle but it ain't over

2012-01-29 @ 21:30:47
Nu efter en kanon helg sitter jag nyduschad i min morgonrock och kollar criminal minds. Började i fredags med skitrolig fest hos Erica, träffade härligt folk och hade kul. Sen på lördagen storstädade jag mitt rum ihop om att döda varenda dammråtta, senare på kvällen kom Johanna och vi snacka en massa och kollade på min älsklingsfilm Troja.
Väldigt mysigt! Dessvärre va hon tvungen att åka iväg och jobba tidigt idag. Så efter att hon åkt hem skulle jag egentligen träffa Annika å Mia men Annika kunde tydligen inte och Mia hade oturligt nog feber, stackaren.
Ignorera DAMMET på bilden..

Hawks

2012-01-26 @ 23:09:52
Väldigt hockeyintresserade tjejer! -host

Fördelen med att ha media? - Jo, att din lärare kanske råkar vara underhållare under en hockeymatch! Vår humoristiske lärare Johan skulle underhålla publiken under pauserna och fick dela ut biljetter (Redhawks Vs Bofors (?) ) och gav vår skola dom. Så i går jag på min första hockeymatch, och ja... Reslutatet blev ett halvdövt öra och sömnbrist men det var värt det :)

Cirklen

2012-01-26 @ 22:52:55

Ska vara en såndära typisk bloggare och tipsa om en bok. Vilken nörd jag e, läste ut den på en vecka. Kanske borde pluggat mer och läsa mindre? aja, den va iallafall över förväntan. Väääldigt detaljerad och ständigt spännande.

Det blev inga pannkakor...

2012-01-23 @ 18:55:25
Jordens undergång, fast näe. Pappa hämtade mig på stationen så jag följde med hem till pappa och bara va. Sen fick jag dock gå hem till mamma igen (och tro mig det är inte kul att gå hem i mörkret när man är beroende av criminal minds...) Iaf, mamma hade tydligen glömt bort att jag skulle göra pannkakor och gjort äcklig korv med äcklig potatismos, sadface.
Orkar inte lägga upp bild, och där med avslutar jag detta inlägg och välkommnar ännu ett avsnitt av criminal minds och plugg..
Bye

Think Vogue

2012-01-23 @ 14:32:34

Elli, fotad av mig.

Det blev en kort måndag idag, bara entreprenörskap och 40 min engelska, vardagslyx på högsta nivå! Efter skolan stack jag till nova för att köpa jeans, sedan tillbaka till stan igen för att plugga på espresso house. härligthärligt. Ska se om jag kan försöka göra klart vår SO uppgift tills imorgon men det är tveksamt. Ekomoni är inte det roligaste. Ikväll efter allt plugg (om jag bli klar dvs) så ska jag faktiskt göra pannkakor till la familia. Eller ja...till mig och min bror.

@ espressohouse

2012-01-18 @ 15:01:42
Sitter och fikar med annika, och vi har just upptäckt att espresso house har gratis WiFi! Onödigt inlägg♥

Colors

2012-01-17 @ 20:07:58

Fotograf: jag, modell: Mia
Här är en av säkert tusen bilder som jag tog igår på mia och annika. Är i full gång med att redigera de jag ska ha med mig till skolan imorgon, vilket tar sin lilla tid. Men här är iallafall min favorit!

En typisk söndag

2012-01-15 @ 21:30:29
Säger bara H-A-H-A, kollade igenom gamla inlägg här i bloggen och insåg att jag hade rätt kul då. Uppdatera mycket och livet lekte, härliga tider de :) Aja, min helg har varit alt annat än händelserik, med andra ord rätt boring. Har tvingats plugga och gått runt och fryst hela tiden tackvare min knapptexisterandemenändåotroligtirriterandeförkylning, buhu.
Dagen bestod av plugg, fotografering utav pippifåglar och film. Ojuste, sitter med ricinolja i håret, funkar faktiskt skit bra! Lite svårt att lägga i håret bara men håret blir super mjukt, glansigt och inte alls lika torrt! Rekommenderas. Imorgon ska jag fota Annika och Mia till min fotouppgift denna vecka, spännande. Och förhoppningsvis så anländer min nya kameraväska snart.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva så sov sött ♥

Those blue eyes

2012-01-15 @ 20:18:09
modell: lillasyser Elli, foto: jag

I'll light this place up

2012-01-13 @ 22:37:04
Har inte riktigt haft orken till att ta itu med blogg fixet, därav röran men håll med om att det redan är tio gånger snyggare än innan ? Sitter för tillfället framför tvn med familjen och kollar på "hur man blir av med en kille på tio dagar" stört skön film asså ;) Försöker avgöra om jag håller på att bli förkyld eller om det bara är vinterkylan som spelar mig ett spratt, men troligtvis är det mitt immunförsvar som ger vika, sorgligt nog.

RENOVERING

2012-01-10 @ 22:57:53
Svärorden bara rinner ur munnen på mig och har fått x antal anfall på min oskyldiga dator men det blir nog bra i slutändan men herregud vad svårt det är! Det kommer nog ta några dagar att får ordning på allt.

Det är tur att man har dom ♥

2012-01-02 @ 23:25:21
Har tänkt mycket på det där med vänskap på sistone, hur svårt det är och hur otroligt tacksam man borde vara. Jag tycker själv att jag har världens finaste vänner omkring mig. Vissa värderar man högre än andra och vissa bleknar sakta bort. Men dom finns där, och dom är underbara.

Ricinolja

2012-01-02 @ 22:38:01

(dålig "före" blid på mitt hår)

Ja, blev några dagars pause ifrån skrivandet. Har firat nyår och bara tagit det allmänt lugnt, inget nytt allså :)
Men tänkte berätta att jag ska prova ricinolja, en olja som egentligen är någon form av laxeringsmedel men som även ska vara bra för håret. Har googlat runt lite och hittat en hel del info. Tydligen så ska håret växa snabbare, bli mjukare och en massa sånt, så jag tänkte ge det en chans :) Visserligen har jag redan tjockt hår men dessvärre är det väldigt torrt och blir fort slitet :(
Iallafall, oljan kostar ca 45 kr och finns att köpa på apoteket eller via internet. Än sålänge kan jag inte rekomendera då jag precis har börjat använda det (sköljde faktiskt ur det nyss) men jag hoppas att det blir skillnad!