Nödvändigheter

2013-02-22 @ 20:18:50
 
Åkte en vända med mamma till city gross, behövde handlat lite grejer, bl.a det här ovan. Eller jag jag kanske inte behövde cholklad men u get my point. "body milk:en" är riiiktigt bra, återfuktar som bara den. Gillar förvisso de med doft, typ VS grejer eller body shop men man tröttnar så lätt så det är det bra att ha en neutral också och shifta lite :) Och BB-cremen använder jag nästan varje dag, ett bra alternativ till foundation. 

Light up your cellphone

2013-02-22 @ 18:26:08
 
En tvättäkta slappfredag idag, inget kul ikväll inte. Men har faktiskt hunnit med rätt mycket idag, åkte in till malmö med en i min "dokumentärgrupp" (vi -som valde media...- ska göra en kort dokumentär) för att filma en psykolog som pratade lite om fobier (som då är det vår film ska handla om). Gick väl rätt så bra, sen har jag även fotat det jag köpte i London. Hade tänkt lägga upp det här, så att jag om några år kommer ihåg..eller nått.
 
I torsdags uttnyttjade jag min ålder och åkte in till Étage med Johanna och hennes kompis Lousie. Hade skitkul men fick en baksmälla och öma fötter på köpet, men endå helt klart värt det.

Just need you near

2013-02-19 @ 16:25:09
 
Nä men hej. Arton fyllda och därmed massa måsten, tur att vi har lov nu annars vet jag inte vad. London var underbart, är nog lite kär i storstaden. Fick se mina bussar och plåta allt jag vill drömma tillbaka till. Tack mamma, jag behövde det. Ville bara skiva ett litet inlägg nu innan jag tar på mig skorna och sticker till Lund där Johanna väntar. Vi ska unna oss resturang besök och biomys, Beautiful Creatures står på schemat. Inte illa för en tisdag, inte illa alls. 

18 år

2013-02-05 @ 23:09:17
i
 
Superfint album som Marina pysslat ihop med massa bilder på mig som liten, silvrig ram ifrån mina härliga vänner (blondinerna på bilden) och en vit ram från mamma, svart och vit randig resväska från pappa, Hunterstövlar från pappa och Marina, resa från mamma + familj, smyckesträd från Agnes och Frida, klocka från mamma. + massa pengar, morgonrock, choklad, örhängen, böcker och annat smått och gott :)
 
Mycket har hänt sist jag bloggade, jag har både hunnit fira jul och nyår, och fyllt 18. Inte illa, här ovan ser ni vad jag fick i fredag på min födelsedag. Gladast blev jag för Londonresan som äger rum redan på fredag. Jag och mamma ska spendera helgen i London, som jag alltid velat åka till. Shoppa loss på primark, ta nördiga turistbilder, gå på vaxmuseet och bara njuta! Längtar som bara den.