Min värsta mardröm är besannad!

2011-11-21 @ 01:02:38
Omfg, jag tror jag dör... här ligger man dödstött i sin säng och skriver engelska läxan (hehe?) och vad tror in inte kommer springades mot mig längst...wait for it...KUDDEN? jo, en utsvulten spindel stor som en femtiöring! Fatta att den hade tänkt äta upp mig?! Det är ju ödet, hade inte jag pluggat nu och sett den, så hade den säkert krupit in i min näsa eller öra medans jag sov :o

Herregud, usch vad livrädd jag är just nu, ska allvarligt GROV städa mitt rum imorgon och döda allt med mer än två ben här inne. Kallblodigt utan ånger.

Ja, säger ju bara en sak, sov gott...h-a-h-a-ha...

Ingen rolig lektion precis

2011-11-14 @ 09:57:05


Just nu har vi entreprenörskap, vilket brukade vara kul men sedan fick vi lite ändringar och nu är det nog den tråkigaste lektionen vi har. "blablabla-företag-blabla". Men nog med det tråkiga! Idag ska jag träffa mia, som förövrigt inte är kontaktbar då hennes Iphone kvaddat, väääldigt irriterade när man behöver får tag på henne :) Sen är det full rulle veckan ut med plugg, bio och mera plugg. Helgen blir också kaos, måste hjälpa till före dopet på Linnéa på lördag och sen på hennes dop på söndagen :)

orkar inte lägga upp bild :D


Not what I had in mind

2011-11-12 @ 21:12:18


Denna lördagen har nog varit den tråkigaste på länge! Kunde inte somna inatt förrens klockan fem och sen ringer mamma och väcker mig vid 10 för då ska vi tydligen till lund och fira lille abbe ( morbror, typ 4år eller nått ). Så jag får ju gå hem till mamma och sedan följa med, dock segar dom och ska såklart inom nova och 1000 andra affärer innan :( Sen varar kalaset mycket längre än vad jag trodde och nu har vi varit hemma en timme eller så. Mitt rum är även jätte stökigt så jag får väl städa imorgon, innan jag åker till pappa och ger honom hans farsdags present!

Behöver verkligen sova men frestelsen att se andra avenyn är för stor ;) förlåt för mitt deppinlägg men fick ut lite av irritationen iaf :D sov sött!♥

It's friday, I'm in love

2011-11-11 @ 23:44:57
Omfg, fick ett ryck innan idag och började kolla efter andra avenyn avsnitt på nätet. Självklart hittade jag inga så youtube får duga tills jag...hittat en bättre lösning :) Men fyfan vad härligt att se om serien! verkligen asbra så nu sitter jag och kollar medan huvet bara fylls av flashbacks. Kim och Liv, Rosanna och Hazan, och Adam! Och lille David, HAHA. Shit, kunnde dom inte bara släppt den som dvdbox? Fast det är ju klart, är ju ungefär 200 avsnitt :o Men då får dom ju faktiskt skylla sig själva om nu folk laddar ner? Menmen, kavliten på youtube funkar också ;)

sov gott ♥

Sweet and juicy

2011-11-11 @ 09:26:27


Brr, kallt idag igen :( Men tydligen så är det varmt för årstiden? Herregud vad jag kommer frysa i vinter! Igår slutade jag halv fem (inte ok) och stack sedan till nova och köpte farsdagspresent till pappa och lite grejer på bikbok som jag visar sen ;) Idag däremot blir det chill, är grymt trött så det är tur att vi bara har mentorstid hela morgonen. Så därför ska jag sätta mig och läsa min engelskabok (är halvvägs!) och bara slappa till vi ska ha svenska, helt ok!

In this wild place

2011-11-10 @ 15:47:52


Porträtt på Olivia, ph by me

It's my orange bitch!

2011-11-09 @ 19:34:39



Här är ju då min tolkning av vår fotouppgift idag, då vi skulle fota en serie med tre bilder. Älskar onsdagar, foto heeela dagen, lovely. Fast det är ju inte fel att vi är lediga nästa onsdag och på onsdagen efter det, då drar vi till Köpenhamn! Annars har det inte hänt så mycket, fotade asgrymma fågel-bilder i skolan som jag slänger upp sedan.

I'm walking on sunshine

2011-11-08 @ 18:28:41



Ovanligt chill och bra dag idag :) Vi kollade cinderella man på samhällskunskapen och sedan hade vi idrott på active och that's it :D Älskar verkligen korta dagar som bara flyger förbi. Börjar också komma någon vart med min enorma engelska bok, av någon konstig anledning valde jag harry potter fången ifrån azkaban. Vem fan läser en harry potter bok på nästan 500 sidor? som dessutom ska vara utläst och sedan redovisad om två veckor? pucko... Men men, man blir väl förhopnningsvis lite smartare 8)


Vem är bäst? JAG ÄR BÄST!

2011-11-08 @ 17:57:13
Fick mig ett litet spel på sf härom dagen när jag (efter ha längtat så länge) skulle extra kolla när biljettutsläppet till breaking dawn var. Och vad tror ni händer? Jo, dom jävlarna har såklart redan släppt biljetterna utan att skicka sms! (man kan ställa in om man vill bli informerad om biljettsläppet).

Och sen blir det värre för såklart är alla bra biljetter slut och man kunde endast "köpa" dom direkt. Så jag fick sms och stalkar eveline och frida på facebook (tradition att dom ska me) och undertiden paxa tre av de bästa pltserna som fanns kvar på royal i malmö tills mamma kunde ta sig tid att köpa dom sålänge.
Alltid lika roligt att fixa biljetter, men nu är dom iallafall våra (L)


Mitt i en höstkväll

2011-11-07 @ 16:48:39


Sitter i min soffa och bara myser medans min "boxman" som vi har i läxa sakta börjar ta form. Kollar även celebrity fit club, ett asroligt program, skrattar som bara den :) Av någon andledning fryser jag sönder i vår hus och känns som om ingen filt i världen kan värma. Ska nog göra kaffe eller nått så man blir litta varmare ^^
Här ovan ser ni (ja, tänk det finns dom som läser min lilla blogg) ett collage, WOW! Herregud, photoshop gudinnan asså :O hehe, nä men jag lär mig iallafall <3

And if I told you, would you go there tonight

2011-11-07 @ 12:57:53


Och då va höstlovet slut, attan också! Skulle verkligen vilja vara ledig en vecka till men man kan ju inte få allt, tyvärr. Idag är det en såndära dag som man bara vill ta bästa tåget hem och sova. Men vi slutar snart, om en timme :) Den timmen ska engelskan förhoppningsvis döda så jag kan få komma hem, tror jag börjar bli förkyld också, inte kul. Men nu så ska vikaren försöka sätta på one tree hill så förhoppingsvis kanske vi får sluta liiiiite tidigare :D


Twilight maraton!

2011-11-05 @ 12:55:35


haha, asful bild på mig :o men kände att det behövdes en liten bild iaf :)

Igår kom annika över en liten stund och lärde mig lite nya grejer i photoshop :D jag är ju liiiite efter trots att jag går media (a) När hon gått och jag städat det värsta i mitt dammfyllda rum gick jag och hämtade johanna på stationen. Vi bar väg mot konsum och inhandlade en massa proviant till allt filmtittande. Väl hemma bestämde vi oss för att strunta i den första filmen och ist kolla new moon och eclipse. Vi somnade såklart mitt i eclipse men såg klart den imorse :)

Med andra ord en lyckad kväll med massa hallonsoda och härligt sällskap, och ikväll taggar vi halloween fest! Överväger fortfarande klädsel...

Hel nöjd

2011-11-04 @ 14:22:14
Hela lovet tycker jag har varit super, massa ledigt tid åt kompisar och meningslöst slappande (L)
Ikväll ska eventuellt jag och Johanna ha twilight-kväll, dvs två nördar som sitter och kränger godis samtidigt som de dreglar och förbannar bella ;) Haha, det kommer säkert bli jätte mysigt ändå.

Imorgon däremot släpper vi loss, halloween partaj! Taggad som satan att sminka mig helt crazy eftersom det är utklädnad som gäller, funderar på att vara djävul eller någon vampyr blandning av ett spöke? Laban?