Plugg

2011-03-23 @ 20:10:45
Usch, tvingas plugga historia idag eftersom jag vill behålla mitt betyg och för att jag missat "lite" förmånga läxförhör , upps. Tycker faktiskt historia är ett roligt ämne, synd bara att vår so-lärare förstör det med att snacka i exakt 60 minuter/lektion. Då förstörs liksom det roliga på ngt sätt =/ Hade varit mycket roligare om vi fått tid att diskutera eller ha något projekt. Eller varför inte satt på någon BRA film om andra världskriget? Men nejdå, en timmes babbel om alla presidenter under hela 1900-talet, skottet i Sarajevo och allt annat han har hittat. Dock har man inget val än att försöka hålla ögonen öppna och memorera något utav det han nämt. Hursom helst så har vi prov på fredag, båda världskrigen har han klämt in, die.

Bäst att jag läser igenom dom 50 sidorna och gör lite anteckningar, det ser väl bra ut då?

Det mesta jag kan om andra världskriget har jag lärt mig genom filmer, Pojken i randig pyjamas är en av de bästa.





Love Bird

2011-03-23 @ 19:04:21


Tänkte bara visa upp min lilla fågel jag kladdade upp på fysiken, lite smått söt blev den ju ^^
HAHA, brist på inlägg? 8)

Som i en saga

2011-03-23 @ 18:50:00











Tittade ut en sekund och såg hur fkn fin himlen blev, var bara tvungen att springa ut och fota  :)



Lite off

2011-03-22 @ 20:55:52
Har ju inte bloggat på typ tre dagar, mest för att det inte händer så mycket i mitt liv just precis nu :) I söndags åkte jag och Frida med fridas mamma till malmö och handlade lite smått (kan visa imorn). Idag har vi inte haft normala lektioner för vi skulle ist ha en "kurs" i livräddning, lite kul faktiskt ^^ Vi fick "rädda" en lemlös docka och gå igenom hur man ska reagera i olika krissituationer, kan ju vara bra att veta.

Denna vecka planeras att vara chill, so-prov på fredag (typ 50 sidor om världskrigen...) men annars har vi för en gångsskull inte asmke att göra - wow - ;)


Nu ska jag läsa igenom dom där 50 sidorna.. PUSS!





Pic from we♥it

I wanna fell

2011-03-22 @ 20:46:10




Fler än jag som läääängtar till sommaren 2011? -Oyess

Right now.. or later

2011-03-19 @ 15:54:57
Jägers igår va helt ok, dansade sönder våra fötter och det får vi lida för idag :) Men helt klart värt det. Mia sov över inatt men stack hem innan jag vaknat till liv. Sedan började plikterna utdelas av ingen mindre än mamma her self. Dammsuga (dock för att jag behöver money), hänga tvätt, och tvätta alla möjliga sorters färgtvättar ;s usch, har bara kommit halvvägs och insåg nyss (eller har igentligen vetat det i några dagar nu..) att jag måste städa mitt rum!
Ikväll när alla onödigt dryga "sysslor" är gjorda så ska jag och mia hitta på ngt, vet inte helt hundra vad men blir säkert bra :)

Nu måste jag dammsuga resterande halva av huset, puss!




IN THE CLUB

2011-03-18 @ 17:15:37
Bra musik spelas just nu hos mia och vi har börjat tagga inför jägers, humöret på topp och idag kan inget gå fel :) Snart ska vi bege oss mot mig och fixa oss!

Hoppas ni får en fin fredagskväll, för det kommer vi ha !

TAKE ME BACK

2011-03-18 @ 09:21:33




Spanien, Teneriffa, en evighet sedan.

Hos pappa

2011-03-15 @ 18:13:15
Usch, känner mig rätt kass, jätte trött och sliten. Blir nog att lägga sig tidigt ikväll, fast ska hoppa i ett varmt bad först och försöka dricka tea (har något allvarligt problem med tea). Kanske kollar ngt Glee-avsnitt oxå och bläddrar lite i min fysikbok.

Sov sött ♥

Clothes by Kan Dee

2011-03-15 @ 17:13:12


Mm-mums, tänk till sommaren med jeansshorts :o ♥

Just a stranger on the bus

2011-03-15 @ 17:03:53
Blää på skolan idag, bara dryga lektioner ;s När jag tycker att spanskan var roligast så är det helt klart något fel !
Och nu borde jag iegntligen plugga fysik till morgondagens NP (lider lika mycket som alla sveriges nior) eller möjligtvis städa mitt rum (får nämligen knappt syre genom det tjocka dammtäcket som svävar i luften) men ist så sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Livet suger ibland. Men funderar faktiskt på att dra till pappa och sova där ist, pallar inte vara här :)


Save my hair

2011-03-14 @ 20:36:24
Upps, jag insåg för ca en timme sedan hur extremt slitet och torrt mitt hår är ;s Lockigt hår blir ju torrt/risigt lättare än rakt/vågigt hår, - kul va?. Så jag gjorde ett desperat försök i att rädda det innan det faller av...
Det konstiga med mitt hår är att det typ inte tål sunsilk, och likande utan bäst blir det med gliss. Helst det rosa eller gula ^^ Iaf, har lärt mig att man inte ska använda balsam om man sedan ska ha inpackning! Andledningen? Jo, vatten har ett surare Ph-värde än håret och då "öppnas" hårstrået sig (inte bra, det är när håret inte orkar "stänga" sig som det slits) och "stängs" med hjälp av balsamet. Och då säger det ju sig själv att det tar åt sig mer näring om hårstrået är "öppet" :) Så nu sitter jag med inpackning och ber till gudarna att det blir bättre :)


Vana?

2011-03-14 @ 18:52:09
Jo jag har tänkt på en sak. Visste ni att det tar 20 dagar för en männsika att komma in i en vana eller rutin? 20 dagar. Bullshit! Japan utsattes nyss för en kraftig jordbävning och redan nu är vi vana vid det och ignorerar iprincip att läsa mer om det. Det är ju bara en till naturkatastrof, är det så illa att vi vant oss vi alla världens hemskheter att vi slutar bry oss? Vi slänger fortfarande skräp på marken trots att vi vet att det förstör naturen som redan är skör, är vi vana vid det? Givetvis finns det säkert dom som bryr sig mer än andra men jag tycker det är intressant hur fort en männsika kan vänja sig vid saker och ting.

Nä, tbx till min bok :)

NY DESIGN!

2011-03-14 @ 18:23:03
Wow, I did it! På något okänt sätt lyckades jag helt ensam fixa ny header och nya typsnitt, skills.
Och med tanke på att jag aldrig gjort det innan blev jag rätt nöjd, men detta är ju bara en enkel version eftersom jag inte har photoshop eller andra skitbra program... Men jag ska se om jag kan muta agnes någongång iframtiden :D

Nu (efter ca 4 timmars slit med alla koder) ska jag gå och läsa min nya bok (ny från biblioteket men iaf^^) Utvald som är tredje delen av House of Night. Skitbra böcker om man som jag gillade Twilight-böckerna :)


Min högsta önskan

2011-03-14 @ 14:56:08
Innan jag dör, eller innan jag är 19 så är min dröm att studera utomlands ett läsår. Inte bara för att komma ifrån kylan i sverige utan för att få uppleva en annan del av världen, prova på high school. Helst skulle jag vilja vara i USA - florida, california, arizona eller någon annan del av kusten. Fatta hur mycket man tar med sig i livet ? Förutom att engelskan förbättras så får man ju uppleva saker som man annars läser om eller se på tv...

Men det "lilla" problemet är ju att det kostar ca 70.ooo kr, kanske lite för mycket men drömma kan man ju !


Hemma från Ikea!

2011-03-13 @ 21:22:17
Nu (äntligen) är jag hemma, snacka om en heldag på Ikea. Gick mest runt som fridas personliga assistent men fick iaf med mig lite saker till mitt rum. Två "boxar", tre st flätade korgar, ett doftljus (äpple!) och något barr-liknande mög som oxå luktade äpple :) Efter Ikea så åkte vi snabbt till city gross för frida skulle ha lösögonfransar. Fick med mig välbehövd hårspray och nagelack a l'a Tant (mörkrött)...

Nu är jag heeelt slut och måste ändå genomlida engelskläxan , kill me?

Sov så sött små läsare :D


inkompetent

2011-03-13 @ 13:16:19
Oj, insåg idag att jag inte har accepterat "alla" komentarer jag fått genom min lilla bloggs histora :o Väldigt söta kommentarer, allt ifrån alkaidas president till männsikor som jag inte visste lästen min blogg, litta gl'a blir man :D

Så tacktack, och så ska jag försöka uppdatera mera!




utan kemiskt-klet (smink) och trött, ha förståelse :)

Jakten på våren

2011-03-13 @ 12:48:21








Håll till godo för det blev bara en snabb fotorunda !

Beautiful like a rainbow

2011-03-13 @ 12:41:50



You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Makes you feel so small



I thought I heard you laughing

2011-03-13 @ 11:41:41
Somnade tidigare än förväntat igår :$ Men ett stort grattis till eric saade som kammade hem hela skiten, nu får vi ju bara hoppas att sverige kvalificerar sig till eurovision song contest med tanke på alla losers som tävlat för oss innan ;)

Föeövrigt är jag extremt trött på vädret, kan inte bara sommaren komma nu? Men eftersom jag inte har någon direkt kontakt med vädergudarna så får man väl göra det bästa av denna gråa dag och följa med frida och hennes mamma till Ikea ^^

Bloggar när jag kommer hem igen ! ♥


Inte orkat?

2011-03-12 @ 17:32:29
Jaja, jag har inte pallat blogga nu för det är bajsmke i skolan så förlåt 8)

Men ska skärpa mig, ikväll uppdaterar jag mera, puss!

H&M

2011-03-05 @ 17:08:19


fina 8)
?

VÅR??!

2011-03-05 @ 14:27:44
Shit, idag tror jag det är vår.
Solen skiner, himlen är blå, det är nästan varmt i uterummet. Det är vår.

Som jag har längtat, slippa förfrysa så fort någon öppnar dörren, slippa uggs, slippa vinterjacka.
Nu väntar vi bara på sommaren som är här om ca 100 dagar, fan långt tills dess. Men vi överlevde vinterna, som förövrig var den kallaste på tusen år?



" - Vad sa han! Vad sa han!??" " - Jag vet inte, jag är under täcket!"

2011-03-05 @ 13:51:05
Gomorron :D Igår kollade vi ju lite film hos annika, sov dock inte över för anni skulle orientera tidigt idag. Vi såg mean girls 2, inte alls lika bra som ettan men helt ok. Och sen satte vi på en skräckfilm... Fyfan vilken psykfilm ;s Mördar-gubben va överallt, så när jag kom hem vid elva så vågade jag knappt gå ner i källaren :o Kollade faktiskt under sängen... Och tvätta bort sminket i badrummet där uppe, men sen satte jag på sex and the city och somnade mot alla odds !

Ikväll sticker jag och mina små gunnor till hampus och kevin, men först ska jag dammsuga, baaajs.




filmen vi såg

Jag har en systemkamera men jag använder den inte?

2011-03-04 @ 16:41:20
Lite komsikt kanske, lagt ner pengar på en kamera som jag inte riktigt fattar? Eller jo jag kan ju funktionerna och inställningarna men inte helt hundra... Så om jag ska ta en bild på mig själv så blir bilden suddig för jag backar ju bak efter jag tryckt av bilden, givetvis med timer dådå ^^ Och sånt stör mig så jag pallar inte ! För kallt för att fota ute, och vad ska man fota? Ett dött träd? En sten? okreativ.nu

Men ikväll ska jag och mia till annika och kolla mean girls 2, haha.

Eftersom jag inte har bilder så njut ist av kreativiteten på weheartit.com...


Drille på smycken !

2011-03-04 @ 16:34:30

Spring ?

2011-03-04 @ 08:51:29

Oyess! Tror allvarligt att våren är här, för just nu ligger det på nollan! Om man samtidigt letar upp ngn gräsplätt och ignorerar den gråa himlen så kan man nästan tro att det är våren som knackar på :D

Har varit hos pappa heela veckan och jag har inte kameran med så det blir inte så bra med updaten :(
Ska dock försöka blogga mer! Ikväll ska jag nog va med mia å annika, ett tagsen vi va alla tre:)

Nu ska jag gå till mamma och hämta lite saker för att sen gå till skolan :I


Varit hos pappa

2011-03-02 @ 21:35:53
Hej! Ett tag sedan jag uppdatera men jag har faktiskt varit hos pappa nu sen i måndes, rätt chill faktiskt :)
Har dock inte hänt så mke nytt, eller jo, jag köpte en systemkamera i söndes en eos 1000 D funkar prima ! Laddar upp några bilder när jag kommer hem till mamma igen ;) Förövrigt dödar skolan mig låååångsamt, hade engeska prov i förrgår lär väl få vg om hon e snäll... Språkprov y hemkunskapsprov nästa vecka plus en massa andra inlämningar och shit. Blääää.

Nu har jag inte jätte mycket annat skoj och ska därför kolla tv4 fakta ihopp om att dom visar ngt bra kriminalprogram! Blog u soon!