Kortfattad version av fredagen

2011-04-30 @ 17:29:42

Va med mia innan jägers igår, pumpade musik och fjantade runder samtidigt som vi i bästa förmåga höll på att fixa oss. Runt halv tio kom fridas mamma utrustad med frida och agnes i bilen och hämtade oss för att sedan köra oss till jägers :) Dansade i alldeles förstora skor med alldeles för hög klack vilket resultarade till ett par fotsulor mindre och ett dussin blåsor mer, var det värt det? Jadå, tilloch med efter att någon råkat fimpa mitt ben.
Klockan ett gick jag, mia, agnes, frida, hampus, ellen och kevin hem till hampus och sov där:)

Mia och jag gick hem tidigt och nu har jag städat mitt rum och stirrar på dammsugaren som jag hoppas ska automatiskt dammsuga hela källaren -.-

Valborg idag, vilket är lika med grillning med tha gang, myyss!








vi kan konsten att vara normala ;)


En jäkla massa plugg!

2011-04-28 @ 20:38:42

Har precis ätit och duschat efter la ridning, häst fan sparkade mig på benet så jag kommer ha ett lagom snyggt blåmärke lagom till jägers -.- Nu ska jag ta fram matteboken och plugga satan till 00.00! Har redan läst so tre gånger så det får duga :)

Puss!


Kameraväska!

2011-04-27 @ 21:48:53
YES! Nu har mamma äntligen tagit tummen ur röven och köpt en kameraväska till mig, (hon lovade det när jag köpte kameran) fick kollat runt lite på nätet och hittade tillslut en asball väska. Inte en sån tråkig svart som enbart är till kameran utan en finare väska :)



bild från google

Inside your head

2011-04-27 @ 21:29:02








Blommor och en skalbagge, hittade inget intresantare att fota :) ♥

Inget vettigt

2011-04-27 @ 20:13:28
Hejsansvejsan! Skolan idag var riktigt RIKTIGT bajs. Onsdagar i allmänt är bajs men idag var den extra bajs.
Har börjat låta som en psyko... HAHA, lämnade böcker på biblioteket idag (den ena var typ tre veckor sen, woops!) sen gick jag hem och kollade missade avsnitt av big brother. Hmm, sen fota jag lite mer men mest tråkiga bilder :) Justde, jag gjorde faktiskt mat oxå! korvstroganöff, blev tilloch med bra. Annars har jag varit rastlös, men pallar inte göra något åt det ? Men snart ska jag iaf göra hela världen en tjänst och gå och duscha :')


Hidden feelings

2011-04-26 @ 21:11:44














Ja, resultatet av 10 minuter med kameran. Rätt bra bilder tyckte jag, riktigt "våriga". Dock är jag i stort behov av ett bättre objektiv, så man kan zooma mer! Snart kommer frida över och vi ska cykla och köpa kinder maxi!
puss! ♥

Sitter och planerar framtiden

2011-04-25 @ 20:46:18
Satt och kollade lite på olika bloggar och hittade en blogg med en bild på EXAKT den hunden jag ska (eller rättare sagt vill) ha. Har tidigare sett hundenrasen i "The backup plan" och "Due date" har aldrig kopplat att det varit samma hundras utan har bara tyckt att hunden varit så sjukt underbart söt! Så min blivande lille vovve om ca 5-6år kommer att vara en Fransk bulldog, namnet låter förjävligt menmen ^^ Har tilloch med börjat tänka på namn, Chester?






skitsöta! samtliga bilder är lånade ifrån google

Gräs mellan tårna och en tuva i hand

2011-04-25 @ 18:00:00








Pics by me

All those little things in life

2011-04-25 @ 16:53:54








Pics by me

Nails

2011-04-25 @ 16:45:12
Tänkte visa er vilka mina favvo nagellack är, den knallrosa är lite mer sommrig medans den "tant-färgade" är mer...vacker? haha, dock behövs det typ två/tre lager av den "tant-färgade" annars går det mer i en lillaton = mindre fint :)




Härligt väder

2011-04-24 @ 14:36:50
Omg vad fint väder det har varit dessa dagarna? Och det bara fortsätter, otroligt :) Man kan ju faktiskt säga att det är sommar nu, vi skippade våren. Ne, det är så härligt ute att jag ska gå tillbaka till solstolen på trädäcket och forsätta sola.

Ut och sola ni med, hörs sen! ♥

BBQ!

2011-04-23 @ 14:10:40
Igår föjlde jag med frida och hennes familj till malmö för att fira lite påsk för hennes mormor, dock somnade jag och frida i typ 1½ timme. När påskfirandet var slut stack jag hem igen och eftersom jag var ensam hemma tyckte jag att det skulle vara kul att testa mina grillkunskaper... Tog lite tid men tillslut var det glöd, mohaha! Sen kom frida och åt mina lyxgrillspett och majskolvar. Efteråt så grillade vi marshmallows, kladdigt värre ;s Sen runt tio (?) kom hampus, kevin och ellen. Enda misstaget var att vi lät hampus och kevin vara DJ's, bara massa bonnelåtar ^^

När dom stuckit hem så satte jag och frida på en film, "the bucketlist" somnade typ 100ggr :$ Imorse gick frida hem och nu har jag precis duschat och ska snart fixa mig lite sen skulle vi träffa fridas kompis(/ar) kulkul :)



Made by ME!

BBQ-KING!



Un perfecto mashmallow :*

And I just can't get enought

2011-04-21 @ 17:17:26
Shit, idag har jag inte gjort något vettigt alls, vaknade av springade och skrikande barn och efter det har jag bara kollat big brother. Slöseri på fina dagar, jag vet. Men nu har jag iaf slitit mig ifrån datan, duschat och sedan satt mmíg ner för att blogga om denna ointressanta dag :) Köpte body butter stawberry igår så nu luktar hela jag jordgubb, SOMMAR! Kollade nyss min mobil och det visade sig att mina goa töser ville grilla ikväll, oavsett om ingen av oss är så speciellt skickliga med glödande järn så kommer det bli riktigt kul! Nu är ju bara frågan om jag hann svara innnan dom stack iväg själva ;I We will see..


Ha en mysig kväll, puss!♥

Var e solen?

2011-04-20 @ 11:54:53
Haha, tjejerna och jag får lov att vänta en timme extra innan vi tar tåget, men det gör inegnting för då hinner jag ha hårinpackning och chilla ;) Synd att det är molningt och tråkigt ute, kanske bättre väder i malmö? Det är faktiskt oftast finare väder mot lund/malmö än i denna lilla håla :o

Ha en fin onsdag, puss!

You gonna make me stay

2011-04-20 @ 11:04:41
Godmorgon! ♥

Vaknade nästan precis och det på rätt sida! Är fett taggad för min, Fridas och Agnes traditionella shoppingrunda :) Den 20:de varje månad tar vi tåget till Malmö (ibland en tur till Lund oxå) och shoppar upp de pengar vi nyss fått...

Ska köpa en asball ring som jag spanat in ett tag nu, något säger mig att Frida och Agnes kommer flippa ur, ringen är kanske inte riktigt deras smak men jag har tänkt på den varje gång jag ser en fågel så nu ska jag ha den !
Måste också köpa bodybutter på the body shop, är helt kär i den som luktar jordgubb ♥



Malmö from weheartit.com

Börje och Börja

2011-04-16 @ 13:57:12







Vem e Börje och Börja? Joo, det är ekorrarna i "ödehusets" trädgård! Dom e så otroligt söta, tar med mig kameran ibland och fota som en galning och då händer det ibland att man fångar ögonblick som dessa !

Personligen tycket jag det är skitkul att se en ekorre slicka på en gren men det är ju bara min humor ^^

Mot K-stad

2011-04-16 @ 13:42:20
Äntligen lov! Så jäkla välbehövt, hade inte klarat av en dag till :o Synd bara att man måste plugga på lovet, aja det är väl bara att bita ihop och hoppas på strålande sol :)

Idag ska jag och Frida ut på jakt efter lösögonfransar till henne i K-stad, vad ska man annars gör en tråkig dag som denna?




Bild jag tog härom dagen, PÅSK!

I min egna lilla värld

2011-04-13 @ 17:58:05
För er som inte vet gillar jag att rita, varje lösblad i skolan, varje ny pärm, är fyllda med klotter :) Fast jag har även en liten plats i mitt rum där jag kan sitta och låta tankarna vila. För det är nog den enda gången jag inte behöver tänka och bara komma iväg för en stund (haha, låter som värsta knarkaren!). Så när jag har en stund över så brukar jag tända ljus och sitta på soff-armstödet och rita! Terapi, jag lovar!

Så i brist på annat att blogga om kommer här lite bilder på min hörna 8)






ja, nu vet ni det om mig :)





Pleasestopraining.nu

2011-04-12 @ 20:17:39
Blää på vädret idag, riktigt tråkigt :( Som tur va så slutade vi kl 12 ist för 3 som vi annars tvingas gå till. Efter skolan så tog jag tåget till Lund för att spendera pengar ;d Hittade faktiskt en klänning som jag tror jag ska ha på skolavslutningen. Sedan körde mamma och hämtade mig vid tre så vi stack till Ikea för att inhandla soffbord y förvaringsbajs till mig ;D Men än fanns det tid kvar på uret så vi körde inom nova 8) Hittade ett underbart linne, fydan vad snyggt det är :o Och två st solbrillz (mest för att sommaren verkar närmare då). Åkte hem och nu hamnade jag vid datan men ska snart säta på en film sen ska jag i säng i tid, har nämligen NP i engelska imorgon, är det inte härligt med uppsatser? :)





pic from we♥it.com

Soon baby, soon.

2011-04-10 @ 19:30:04


Hurra! Snart, väääldigt snart är det påsklov, och sedan är det inte lång tid kvart tills sommarlovet! Oyess, I can't wait :D

With bunnyears and a smile

2011-04-10 @ 19:26:12







Bilder från igår, Jag och Mia... Inte alls onormala eller nått ;)

You found me!

2011-04-10 @ 17:23:59


JAG HITTADE MIN MOBIL! jag hittade min mobil!

I miss u

2011-04-10 @ 17:02:12
Men hallå! har inte bloggat nu på ett litet tag, haha? Helgen har varit mycket chill i denna lilla håla Höör, I fredags skulle jag vara ensam hemma på kvällen (det var då det blåste som fan) så jag var skiträdd och bara gick runt i huset och lyssnade på alla äckliga ljud :o Plockade undan på mitt rum, satt vid datan och annat men tilslut blev det för mke, jag hade lyckats slarva bort min mobil! Detta i kombinationen med alla creepy ljud blev för mycket för mig så pappa hämtade mig och körde mig hem till honom så jag sov där (fortfarande utan min tele...). På morgonen stack jag hem till mamma och letade som en idiot efter min xpeira, utan framgång. Storstädade rummet ihopp om att den skulle dyka upp men nej. Sen kom Mia på kvällen och vi stack ut och chillade lite :) Gick hem igen och somnade efter en film.

Idag skulle jag egentligen till Ikea med mamma och sedan en liten tur till väla men eftersom vädret blev så fint så stannade vi hemma ist, jag och Mia stack hem till henne och kollade Paronormal activity 2 och cyklade jag hem och här e jag :) Men jag har fortfarande inte hittat min mobil!!!! Jag vet till 110% att den är här hemma, men jag har redan letat ÖVERALLT!!? Var fan e den?

Yummi!

2011-04-08 @ 16:06:00

You only have five and a half

2011-04-06 @ 16:11:42
Onsdagar... Jag hatar onsdagar, inte bara för att vi har dryga lektioner HELA dagen, jag har dessutom extra spanska eftersom jag suger på all gramatik som slutar med iendo,ando, ado och allt annat skit dom klämer in i verben för att förvirra redan överbelastade hjärnor :p Onsdagar är dessutom "pluggdagen" för alla dödliga, det är den enda dagen som redan suger och i stortsett inte kan bli värre :D Iaf, förutom att det är onsdag har vi oxå ett fysikprov imorgon, ngt jag tyvärr måste ägna min tid åt, det eller IG... Har en massa annat i huvet också, måste hitta min gamla kawasakiskor så jag slipper utslitna stövlar och trasiga uggs (UTELIGGAR'N), mitt rum har fortfarande inte blivit rent, måste (med tvång av pappa) dammsuga mitt rum där, träna inför nationella i engelska och rehabilitera min stackars hjärna .


Nu ska jag hitta dom satans skorna och sedan cykla till pappa :) ♥




Running like a collector

2011-04-04 @ 22:08:29
När jag va ute och fotade bestämde jag mig för att jag lika bra kunde gå och hälsa på pappa, så det gjorde jag :) Kollade en film och visade kameran, stannade där dock lite längre än vad jag trodde jag skulle göra så han fick skjutsa mig till mamma. Så nu är jag hemma, har precis lagt in bilderna (och publicerat dom) i datan :) Tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag går och duschar, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.

Godnatt !




"lite" random men snart e de påsk :D

I vårens solsken

2011-04-04 @ 21:51:54








Vidung, kan det bli mer vår?

Ute i det vilda

2011-04-04 @ 17:16:52






Tog min canon och gick ut för att fota "öde-huset" när jag fick syn på de två ekorrarna som brukar busa i träden. Såg väldigt roligt ut när dom lekte tagen och hoppade fram och tillbaks mellan grenarna.
(synd bara att det lilla formatet jag har på min blogg förstör bilderna, ska se om jag kan fixa det.)

Humor

2011-04-04 @ 16:09:17


Tänkte bjuda på lite humor eftersom jag inte vet vad jag ska blogga om :)

Måste städa

2011-04-03 @ 20:26:49
Varför, varför och åter varför är söndagar alltid korta? Innan man vet ordet av så är klockan jätte mycket och man har knappt hunnit med att göra hälften av alla saker man skulle gjort. Jag tillexempel skulle städat STÄDAT mitt äckliga rum idag men det ser fortfarande ut som tredje världskriget nyss brakat loss. Och mitt badrum ska vi inte snacka om :s Fräsch människa e jag :) Haha, måste försöka slita mig ifrån datan och plocka undan, kanske tilloch med dammsuga! Fast jag gillar inte att skada djur, speciellt inte dammråttorna, dom är ju en liten del av min familj nu? ;)


Tänkte iaf visa lite "före och efter" bilder på mitt rum, KÄNSLIGA TITTARE VARNARS!

före:


efter:



Bilderna är tagna när jag sädade mitt rum sist, förra året ;) nej men ngn vecka sedan :$ Angående den skitfula lampan så har jag köpt nya som ligger så fina i sina ikeakartonger (i soffan), ska be tord sätta upp dom snart :)


I am number four

2011-04-03 @ 18:06:38
Kom nyss på att jag glömt att berätta att jag och annika gick på bio i fredags, och vi såg I am number four med Alex Pettyfer. Filmen va bra, en härlig blandning av science fiction och action. Brukar faktiskt inte gilla science fiction för att jag alltid kopplat det med starwars och annat rymdskit men denna filmen va faktiskt bra!


Hemma!

2011-04-03 @ 14:50:26
Nu har jag precis kommit hem efter en minst sagt skitrolig kväll/natt/morgon med dom bästa :) Jag, Frida och Agnes åkte till Hampus å Kevin vid åtta (?) och sedan krängde vi pizza och pumpa musik. När alla var helt slut så satte vi på den fösta av två skräckfilmer som Hampus och Kevin hyrt, "When a stranger calls". När vi hade skrikit klart till den bytte vi snabbt till "The Hitcher". Helt ok skräckisar men man ska nog inte kolla på dom själv ;s

Nu när familjen ska iväg och fira ngn släkting ska jag passa på och kolla VD (faktiskt nya avsnitt) och sedan läsa ut min booooook 8) Fast givetvis måste jag dammsuga....Göra jag inte det hela tiden?




Dit ingen annan går

2011-04-02 @ 18:13:19







Im back

2011-04-02 @ 17:47:37
Ojojoj, tog visst en liten blogg-pause :o Inte planerad alls, menmen :)

Ska börja blogga normalt nu, men först ska jag kasta mig in i duschen innan jag packar och går mot frida. Ikväll ska vi va med agnes, hampus å kevin. Kulkul!

Somsagt, bloggar mer när jag duschat :)