Veckan "to do"? - Check!

2010-11-30 @ 22:23:07

Brun utan sol - Äntligen är snövit borta, ge plats åt pocahontas :D

Dammsugat rummet (!) - nu går det faktiskt att andas igen :$
Hårinpackning = MADE! - oyezz, kanske kan rädda någon millimeter?
Pluggat so! - iaf läst igenom alla hundramiljoner sidor ;)

 

Och slutligen ska jag lägga mig tidigt, wow första gången på år å dar, haha. Hoppas bara man somnar oxå ;)

Ni får sova så gott trogna läsare, puss!


We can go hard no matter what the cops say *

2010-11-30 @ 18:32:11
Jaja, jag suger på att uppdatera, I know ;) Sanningen är att det har varit as mke å göra hela tiden. ska man inte städa så ska man plugga , åhh jullovet får gärna komma. Igår så lämnade jag skolan lite tidigare och mamma å jag åkte iväg :) Köpte VINTERSKOR! Blev slutligen Ugg's mest för att dom e cpvarma och myyyyysiga as hell ^^ Passade på och buy:a hårinpackning till mitt extemt torra hår ;s På kvällen stack jag hem till frida och pluggade lite englska så nu är hon gramatiksdrotting och jag IGbarn :D hehe, nehh men jag pluggade inte så mke som jag brukar och gick helt enkelt på känslan idag, hoppas det går vägen.

Men förutom engelska provet och spanskan så var dagen heelt ok :) Dock skulle man ju tydligen dammsuga sen när man kom hem, funfun. och när den slavgöran var gjord passade jag på att läsa igenom Hunduismen (prov på fredag..) och senare ikv ska jag bli brun och ha hårinpackning, detta avrundas bäst med OTH . Usch, jag har inget liv alltsåå ;s ♥

All I have

2010-11-28 @ 17:48:23
Helgen har varit -precis som agnes säger- helt fucked ;s Började bajs, och slutade helt ok :)!
Igår badade vi vinterspa i typ fyra timmar, hahha, sedan var vi alla russin. Sen garvade vi i några timmar:

******* rider inte elefanter, elefanter rider ******* xD!


Bäst alltså, sedan några timmar efter att vi äntligen somnat så skulle jag och Frida hem till Frida och baka till deras försäljning på höörs julmarknad, som förövrigt är så jävla överskattat 8s Dock blev muffinsen som skulle vara blåbär/hallonmuffins litta fail... Lila och smakade bajs? Jaja, dom skulle ju bara säljas i påsar och man fick inget kvitto ;) Vid tre drog jag hem till mig och julpyntade/julbakade med min mamma( och tolvtusen andra??). Min mamma som verkeligen ääälssskkkar mig,.....

Nu är jag klar med allt jul bajs och måste verkeligen göra engelskan, seriöst, hon killar mig annars ;s

PUSS!♥

Jag siktar mot toppen så långt som det går

2010-11-27 @ 16:42:52
Hajhaj, nu väntar jag på att mamma å co ska ge sig iväg sen ska det pumpas musik! :)
Och om det nu vill sluta snöa så blirre vinterspa med homies :D Goodie.

Nu stack dom så dax att spela music for life!

As easy as breathing

2010-11-27 @ 14:45:22


Hej, jag saknar sommaren och tänket tillbaka på gamla tider.

ingenrubrik*

2010-11-27 @ 14:42:15
Sådärja, djurparken är avklarad! Det var riktigt hemskt, frös nästan ihjäl och vi sålde totalt åtta burkar på två timmar, blir ju mer mot kvällen :) Sen har jag äntligen kollat klar på Kungarna av tylösand, missade avslutningen ju men den var helt ärligt ingenting att se ;s Bara repriser. Är ensam hemma nu, och sen ska mamma och tord på 80-tals partaj, så då passar man på att vara med polarna hemma :) Fick ju iaf klartecken av mamma, så det kommer väl bli kul :)

Måste göra klart/påbörja engelska redovisningen på söndag, för annars kommer hon döda mig (min lärare) och jag vill inte dö ^^

Tjugosjundenovembertvåtusentio

2010-11-27 @ 09:50:48
Gäsp, vaknade precis av det ?=(/=(/&#&% alarmet som jag råkade sätta fel imorse, suck. Vid elva kommer Mia och hämtar mig frö vi ska nämligen sälja kakor till vår klass resa på skånesdjurpark : ) Vi gjorde det förra året och det gick faktiskt bra. Vi har faktiskt rätt mycket pengar nu, men kanske inte till en utomlands resa för 19 per xD Så det lär väl bli GBG, eller tivoli ;)

Nee, nu vill jag vakna till OTH och sen måste jag fixa moi, ses!

Perfekt?

2010-11-25 @ 21:17:32
Är det bara jag eller duger man aldrig?

Nej jag är väl inte depprimerad men jag är så jävla trött på att försöka göra saker bra och prefekt till ingen nytta. För vad man än gör duger det ju aldrig, man kan komma hem och vara jätte glad och tex hänga upp tvätt eller nått och det är ändå någonting man glömt städa undan. Man kan lägga ner timmar på en novel, vara jätte nöjd och sedan få den tillbaka med ett vg- . Varför satsade man så mycket på den, varför var man nöjd? Hade varit mycket bättre och kasta ihop någon fånig historia och ändå få samma betyg. Nej, det handlar inte om bara betyg utan alltid annars också, och det är så fkn jobbigt. Och det är ju inte lönt att prata om det/ta upp det för ingen fattar ändå.

Kan ingenting någonsin vara perfekt? Varför ska det alltid vara något fel man gör? Jag orkar faktiskt inte anstränga mig som en idiot för att göra mamma glad, fixa bra betyg eller liknande. What's the point?
Så jag skiter i det, pallar inte plugga fem timmar till ett matte prov som ändå inte blir bra. Och jag orkar inte vara en perfekt unge om det ändå är så jävla fel. Kan ju lika bra plugga en halvtimme och få g ändå, vara en helvetesunge och festa sönder hela helgerna. För jag skulle kunna göra så, fine by me.


Nu har jag skrivit av mig min ilska, och det hjälpte lite men jag menade varenda ord.

PussHej!


I try, I try

2010-11-25 @ 19:40:07
Shalla!
Nu har jag kommit hem , duschat och läst solo , hehe. Fick rida en liten ponny idag, hjälp vad meningslöst det är, ridskoleponnys lyssnar ju förfan inte? Skolan var väl helt ok, drygt som fan bara ;)

Har lite saker å göra, b.la kolla VD, pluggar religon och städa undan i mitt rum.
Så jag får se till och göra det nu, hahah!

PUSS! ♥

(bilden är random ifrån Teneriffa men fettfin ändå ;p)



© by joy

Why so serious?

2010-11-24 @ 22:18:33
Tjo, nu har jag kollat klart maria wern på fyran med mamma och tord. Hanlar om nått freak som mördar folk och hänger upp dom i träd, scary. Och som vanligt är det alltid lika otäckt att sedan gå ner i den mörka källaren, speciellt eftersom det är en jävla korridor? Bllääää, hate it.

Och nu är då tanken att jag ska kolla OTH (one three hill) och sedan förhoppningsvis sova, om det går.
Imorgon hämtar fridas mamma upp mig och sedan får vi skjuts till skolan, klockan kvart i åtta... bättre än och gå iaf^^ Sen har vi HK på morgonen och sen bara det vanliga dryga ;)

Så, nu ska jag "sova", Puss!

-

2010-11-24 @ 17:58:13

Jag följer en massa serier?

Seriöst, jag är tokig i mina serier och blir beroende (L) Just nu kollar jag tex om One three hill och grey's anatomi , men kollar även DH, VD House, ung och bortskämd och en annan massa mög ;D

nu kommer snart fridas ´mamma och då ska vi te city gross, så vi hörs ikv,
PUSS!

The first snow

2010-11-24 @ 15:51:50

Vaknade av att hela mitt rum var ljust och alla vet vad det betyder, SNÖ!
Så det var bara att leta reda på rätt skor men utan resultat så jag fick ha vanliga ful bara för att jag är envis och vägrar köpa ännu fulare "ridskor" -.- Men imorse skule det inte suttit helt fel med varma skor så jag får väl sicka iväg å köpa vintersor nån dag :o
Blev typ en halvtimme sen till spanskan men men , sen började folk bli gala och kasta snöbollar och mula rundor, jaja det är ju vinter. Efter spanskan hade vi en massa booring lektioner men vi fick håla på musiken så det var ju alltid nått :)

Nu sitter jag hos Frida för vi behövde inte va med på idrotten typ, dom skulle bara gå en promenad ;s
Så hon försöker fixa hennes nya data och jag.. ja jag gör annat :)

Nu ska jag läsa igenom den överdryga so:n och sen ska vi kolla ung och botskämd , big love!

Dirty littel freaks

2010-11-23 @ 19:13:55
Joo, jag har väl inte uppdaterat så bra, hehe..

men sanningen är att jag har varit helt off, inte sjuk men typ depprimerad? haha. Och idag har varit en riktigt bad-day. Började med att jag försov mig efter att jag inte kunnat somna förrens halv tre. Sen var det förjävligt väder och man halkade och massa bajs, så det tog extra lång tid att gå till skolan i värsta snöstorm. Plus att mina skor blev helt genomvåta ;( Så jag var typ tjugo minuter sen och hade blöta socks, nice.
Och dessutom fick jag reda på att jag sabbat mitt "mvg" denna terminen för att jag suger och inte fattar någonting. Menmen , efter skolan gick jag å frida å träna, sen var jag tydligen sen så jag fick inte dammsuga utan det skulle tydlign mamma göra imorgon när det var tänkt att hon å jag skulle shoppa skor. JIPPPI. Ofc ska hon även dampa på att jag var försent ute med att laga mat som jag ska göra på tisdagar. Så hon dampa på det med och nu ska jag göra mat nån annan dag.. Fuck off.

Som om inte detta gör mitt liv till pest så behöver jag plugga so, men jag är så in i hell trött.
Haha, mitt liv suger, puss!

Shalla!

2010-11-21 @ 20:40:48
Shalla shalla fokket.

Mitt namnet är inte utala lett mhen jög äret busschaufförte pö skanetrafik och jagh äret mycket sur på dish öm du inte hava biljettet uta kurt :@ Jag skita öxö i öm dush ska höppa av pået caroli city för du inte tryck på stoppet kanpp.. Och dö jag bliva arg och skrika i högtal att man möste trycka knapp. Jag för lett dampet för jag inte hava mycket peng, och snart jag fö spark :D





Hejdö!

Men drömmen kommer hålla

2010-11-21 @ 19:14:08

Hej (igen) eftersom jag får skriva om detta inlägg för att jag hatar blogg.se...

jaja, kom nästan precis hem ifrån Malmö :d Shoppade litta på entre och trianglen , bland annat en assöt tröja ifrån gina med stooora fickor (L) , ett par mjukiz, en masscara och en fin rösa halsduk från h&m ;D
Kollade oxå efter min blivande tröja med rosa/beiga ränder (stickad ifrån hm) men fanns bara i M och L så den var för lång så det så askul ut ifrån sidan. Såg bra ut framifrån men sen såg man typ att den gick ner hela tiden och tillslut var den jätte lång bakifrån (grattis till er som fattar) så det var synd men jakten fortsätter ;D
Kommer ju kanske iväg om jag och mia kolla Hp eller nått (a)

ja, annars finns det väl inte mer å skriva haha.
Jo, imorgon blir det inget öppethus i malmö eftersom min mamma inte låter mig bestämma gymnasie. kulkul.

Nu ska jag göra glosorna sen ska jag kolla Lejonkungen 2 :$

BTW; kul att man för en gångskull tänkte ha med bild men eftersom blogg.bajs inte funkar som det ska så neeeh.

PoSSeN!



Hej jag leker söt, med den rösa tubeN ;)




Tråkig lördag : (

2010-11-20 @ 16:55:07
Shalla!

Jag vaknade vid elva och sen dess har jag bara glott film, allvarligt ;o
Robin Hood (den riktiga inte tecknat this time) och G-Force, haha love marsvin (L)
Snacka om intressent lördag, noot! Men jag ska faktiskt snart börja med min engelska redovisning och sen plugga glosor x2 :O Jippi... Sen ska jag passa lillebror, vilket är lika med EN TILL film och mer ointressant bloggande ;)

Men jag pallar inte plugga för att det är så in i hel*etes drygt och ingen vill.

Så jag ska nog kolla om Vampires diaries för att det är bäst :D Sen kanske, kanske jag börjar med engelskan med tanke på att jag FÖRST måste samla asmke fakta SEN översätta möget till engelska samt träna på att berätta om det "- så att det låter intressant" bullshit..

Nää, VD låter MYCKET bättre, hörs sen! ♥

Till Tomten

2010-11-20 @ 16:43:24


Vad hände med klassikerna?

2010-11-19 @ 22:26:27
Nu är idol äntligen slut och jag kan krypa ner i min säng och drömma mig bort medans dvd:n överhettas tackvare Lejonkungen 2!
jag skämtar inte , jag ska kolla på den saknade filmen, hittade den nyss bland dvderna och kom och tänka på alla disney filmer genom åren. Sen tänkte jag på en annan sak, dagens "barn" har ingen koll alls!
Ta min bror tex, tror ni han har sett Lejonkungen 1 & 2? NOO, möjligtvis trean om Timon och Pumba men haaalllåååå! har han sett Skönheten & Odjuret? Askungen, Törnrosa, Snövit, Lilla sjöjungfrun? Neepp, men Svärdet i stenen eller vad den nu heter (?) nejdå självklart inte, han har inte en aning om dom!
Han har väl på sin höjd sett Hitta Nemo men annars är ju han och typ alla andra barn uppväxta med typ Ben10
 och annat piss. Men en sak är säkert LÄNGE LEVE KLASSIKERNA!





Sanningen bakom denna extremt muppiga bilden var att jag inte kom på något annat, och inlägget behövde en bild.. okej ? 

Som midnattsol

2010-11-19 @ 20:55:43
Jo jag undrar, är det möjlig att längta efter två motsatser på samma gång?

Och nu lät det svårt men såhär då? Jag längtar sönder efter stekande sol, härliga resor genom detta lilla land, grönt nyklippt gräs (;s) , och oändliga möjligheter. Med andra ord Sommaren.

Men samtidigt kan jag inte vänta på att vintern ska komma, kaneldofter, misslyckad pepparkakor, julglädje, snö och allt julpynt.
Men jag längrat efter båda lika mycket, ientligen vill jag ju helst ha sommar men jag vet att utan flygbiljett går det ej så man dras ju åt vinter hållet. Är det bara jag som är knasig eller går det? Kan man ?

Detta va ju lite djupa tankar av mig, jag får ju till det ibland när man dagdrömmer eller hittar nya inspererande bloggar, insperation finns överallt ! Påtal om ingenting alls..







Homenight ... alone

2010-11-19 @ 20:22:49
Tjohajsen bloggisen :P

Käkat tacos med de familia och nu ska vi snart pricka för nästa steg på "hemmakvällar" nämligen Idoltittande^^
Skolan idag var halvdryg med matte OCH språk, usch usch :( Och som om inte det räckte har även min älskade lur börjat krångla å att touchfunktionen slutar funka, vilket leder till att man inte kan andvänad telefonen och man får då så vänligt ta ut batteriet så den startar om. Detta kan man ju självklart inte göra om touchfunktionen laggar, man måste ju ändvända den om man ska stänga av möget -.-

Hur som haver så ser jag fram emot en övernice helg, passar ville på lörda kväll, halva dagen oplanerad alltså :P
Och sen på söndag ska jag och flickorna bege oss till Malmö och shoppa som judar :'D Ska kanske pricka av några av sakerna på önskelistan ?

Töserna + Malmö + pengar + vilja? = BÄÄÄST ♥

Hemma!

2010-11-18 @ 19:56:50
Cha cha bloggen (L)!

Nu är jag hemma och har duschat och även hunnit äta : )
hoppade med Felix idag, och jag överlevde trots tanken på en nordsvensk över 60cm som typ inte är riden så mke :S Jaa, ni kan ju tänka er  ;)
Jag är riktigt cptött efter denna jobbiga dag, matte prov och möög ---.---
Men provet gick bra (tror jag), men imorgon har sovmorgon (L) me gusta!

Shit, nu börjar VD på sexan så jag måste ruusa, sen ska jag ringa mia och höra om imorgon ,

pus!

Ett mirakel!

2010-11-17 @ 23:38:49
O-M-G jag fattar matten!!! :O
jag kan se tidningsrubrikerna i morgondagens tidningar ." Ett under skedde idag vi elva tiden, en förvirrad tonårstjej fick plötsligt en uppenbarelse och förstod i samma ögonblick mattens svåra sammanband utan, UTAN att behöva ha vägledninga av gudarnasgåva -facit-" :D

Grattis till mig, nästa nobeltagerska! Sug på den :P

Snart ska jag nanna kuddet, ska bara ta en till femton fördjupningsfrågor, mvgnivå (L)
Sova söö sööt, pussshish

Ohh, lord I want this badly :o

2010-11-17 @ 22:56:28






-

2010-11-17 @ 20:41:13

Jag iprincip alltid har illröda kinder på vintern :s?
Och jag är ju rätt blek så det ser alltid skit kul ut, ungefär som en clown.
Om jag nu går utan smink, typ foundation eller puder (vilket jag oftats går utan i skolan) så syns det rätt mke om det är kallt ute, cpskada?

JoyPÅSKKÄRRINGlindgren : )


Loca

2010-11-17 @ 20:17:53

Nu är jag hemma igen, eller jag för ett litet tag sen men iaf ^^
Räknar matte från och till och är supernervös inför provet imorgon, sen får vi ju inte glömma Religionen på fredag -.- Men iaf, fokus på matten , MÅSTE HA MVG!! kommer få g -.-
KiLL mE? Nee, men jag har oxå ett sug av att läsa den frestande tidningen som är belägen en halvmeter ifrån mig... ska jag eller inte? Potenser eller mode? Skvallet eller negativatal? Uhh, livet är fullt av val, politiskaval, matval, gymnastieval, blåval.. Ja massa val :s Men bllir ju knäpp..

Nu ska jag räkna, SKJUT MIG!

?


hej, mupp!


Big fail!

2010-11-17 @ 11:33:43
Haha, här stressar jag och tror jag är sen så håller de fortfarande på att färga fridas hår hos frisören xD
Fail fail, vad ska jag göra nu? Plugga? Sitta vid datan? kolla film? Yheeea, movie time, men först ska jag fixa klar mig och sen ärre bara att gå sen, shit vad jag e smart :'D

Nu ska jag kolla bland alla filmer och välja kläder, puss!

Mot Malmö utan lasermannen ♣

2010-11-17 @ 11:22:02
Håller på att fixa mig, snart möter jag upp fluff och då bär det av mot malmö : )
Frida ska till Globisco och jag ska kolla in hm, dock ingen lång shopppingrunda eftersom vi ska dit igen på söndag med agnes, den vanliga shopingdagen (L) . På fredag kanske, kaaanske jag å mia åker och kollar harry potter i Lund : D Och på lördag ska jag passa ville, då ska vi kolla Avatar och kränga chips :)
Fullspäckad helg men först ärre torsdag och jag ska hoppa med Felix, aaahhhh jag kommer DÖÖÖ!

Nu ska jag klä på mig, bye bye!

The guy has problems

2010-11-16 @ 20:30:25
Asså killen e sjuk? Eller bara grym på att spela problembarn?
Han tjänar iaf fett med cash nu, han har ju spelat med 50 cent eller nått nu : )
Iaf, you go crayz kid ;)

http://www.youtube.com/watch?v=-hzlgkCIboA


-

2010-11-16 @ 18:54:58

Skolkatalogen!!
Fick min idag och det är alltid lika kul att se hur alla ser ut :p
Dock ser jag ut som fan, blåste som in i hell också :o Men alla andra blev skitfina, my luck lixsom ;s
Hatar skolfotografering, älskar katalogen.

No skola

2010-11-16 @ 18:52:17
yupp, ingen  school idag, mådde inte hundra .. ;)

Pluggat matte, städat rummet, dammsugat huset och, OCH lagat mat ;s
Dock bara kyckligsallad till la familia men iaf ^^ Hunnit tvätta också, SCORE!
Detta mina damer och herrar är skills, okej jag ska inte skryta (a)

Igår kollad ju jag och Frida med våra mammor in John Bauer i Lund, en rätt liten skola på ca 300 elever.
Mamma tror att hon kan göra mitt val åt mig, men det är faktikt "min framtid" tss, framtid och framtid, vi alla skulle väl dö 2012? Jotack, allt skolslit for nothing :(
På tal om de galna Maya folket så ska jag faktiskt ta mig an och göra en engelska redovisning om just den kulturen.
Svårt? JAA men vafan man vill ju höja sig i engelska ^^

Nu ska jag faktiskt gå å duscha, sen väntar den nybäddade sängen i det nystädade/dammsugade rummet med tända vaniljljus. Ohh yeah ♥

Bläää

2010-11-15 @ 16:02:55
Wiee, äntligen hemma efter en mke jobbig skola dag :s
Bara dryga ämnen plus lucia träning, jag å agnes ska vara renar ! hhaha :D
Iaf, ska plugga matte nu, i hate it -.-
Prrooovvv immorggoonnn :''(

Måste gå, potenserna kallar :o

Mot skolan!

2010-11-15 @ 08:15:00
Jupps, nu bär det av till skolan : )
Man längtar efter att träffa alla igen, två veckor är ju rätt länge men man ska inte klaga : )
Kommer dock inte sakna plugget :/ har en känsla av att den vecka kommer vara full med läxor, imorgon har jag ju tex matteprov ( okej, det får jag ju skylla mig själv men iaf ^^).

Nu måste jag stressa iväg till skolan så jag inte kommer försent till bilden, ha en bra dag ♥

DAGENS BÄSTA TVÅ

2010-11-14 @ 20:17:45

Doftljus!
Älskar att tända doftljus på kvällen och kolla film eller vad man nu än gör.

Förtillfället brinner mitt vaniljljus ifrån ikea på nattduksbordet men det börjar ta slut så därför har jag ett litet lager. Funderar på att tända äpple/kanel ljuset men jag tror jag väntar med det, julen är ju inte här än ;)


These times are hard

2010-11-14 @ 19:15:38

Oh these times are hard
Yeah they're making us crazy
Don't give up on me baby.



Ö-råd

2010-11-14 @ 19:11:37
Tjenanixen!
Nu har jag avklarat det s.k ""familjerådet"" som gick ut på att "vi" skulle bestämma vilken mat vi skulle ha under veckan och vilka dagar jag skulle fixa. Jippi, mamma är pensionär, c-gratz.
Så jag fixar mat varenda tisdag, kulkul.
Tss, dom kommer få mackor på sin höjd, palla att mitt plugg ska behöva lida för att dom e lata, jag kan knappt vänta på att flytta hemmifrån :s

Nu ska jag plugga och sen ska jag sova för imorgon e det skola.. så nattinatti



Vem ska laga mat denna vecka?

Spritt språngande galen

2010-11-14 @ 15:11:59
Väntar på pappsen som snart kommer å hämtar mig, då är det ju inte lönt och börja med matten, eller?
Tar den när jag kommer hem ifrån pappa : ) Så jag bara sitter här..och har inget vettigt att skriva...och lyssnar på Daniel Abams-Ray (Dum av dig) och har ångest över matten, VARFÖR kan jag aldrig göra grejer i tid?
Räcker det inte med att jag är optimist och inte kan hålla redan på ett enda A4 ??? Måste jag tvunget sakna förmågan att säga : "nu, NU gör du detta, just precis NU!"
I suck ;)

-

2010-11-14 @ 14:50:48

..Jag älskar att fotografera ?
Speciellt närbilder på saker eller djurpics ^^
Men min stackars kamera lever inte då jag olyckligtvis tappatbort denns bästavän...laddaren :/
Så mina bilder är antingen ifrån mammas kamera, (som jag inte alltid orkar andvända/leta upp) eller mobilen men för min mobil xperia tar det 5656år att ta en bild så bilderna blir oftast suddiga : (
Därför är det ibland lite meckigt med bilder här i bloggen :I




©

-

2010-11-14 @ 14:45:20

DVDBOXAR! Haha känner mig som en äkta tv-nörd nu men vafan ^^
Eftersom min mor vägrar att skaffa boxer så har jag bara 1,2,4 och 6:an hos henne , i know its sucks men jag kan iaf kolla VD (L) Men hos pappa finns det massa kanaler, dock är jag ju inte där så väldigt ofta så...
Jag kan ju tackvare detta inte följa serier på tv utan köpa hem dvd-boxar ♥
Men det gör ingenting för då slipper man passa tider så man inte missar programet och man kan se hur mke man vill NÄR man vill^^ Det är faktiskt värt dom pengarna man lägger ut : )

Joy bakar ^^

2010-11-14 @ 12:08:21
Jupps, idag ärre farsdag så jag passade på att skicka ett litet grattis sms till pappsen och ska sticka dit en stud senare : ) Men hur gör man nu om ekonomin inte är på topp och man förväntas komma och gratta sin far med blommor och choklad ? Jo, du ser till och bakar! Det uppskattas dessutom att du lagt tid och möda på att  göra en present själv :)
Men vad kan man nu baka? KLADDKAKA!
Alla gillar kladdkaka vafan och det gör fort att göra, man kan ju altid variera om man nu tröttnar på den alldagliga kladdisen. Som nu tex, jag hade i apelsinskal/kanel och kaffe :) det blev mycket godare, dessutom adderade jag liiite chilli , perfectamente! Låter det skumt? Ja men det är ju pappas :$

Detta receptet använde jag :


Två ägg
3 dl socker
1 ½ tsk v.socker
125 g smör
1½ dl vetemjöl
4-5 msk kakao

+
4 tsk starkt kaffe
skal ifrån en apelsin och lite kanel

samt en liiiten chillifrukt ( innehållet - kärnor)

125grader i mitten av ugnen i ca 30 min och walla!

VovvsiPovvsi

2010-11-13 @ 20:37:14
Nu busar jag som en galning med lille vovven Ebba, en söt svart liten tant hund :D
Snart kommer Frida och då ska vi se Grey's , wooowooohoo .D

Juste på måndag ska jag , mamma , frida och fridas mamma till John Bauer för då e det öppet hus :)
Funderar ju på att gå samhällsprogramet med inrikning på journalistik och media :) kanske i lund :)

Nu ska jag forsätta leka med bebise (L) puss"

Städhjälp?

2010-11-13 @ 19:57:04
Euuww, mitt rum är asäckligt förtillfället och jag spyr ;( Dammråttor överallt och spindlar :O
Tio spänn till den som vågar kolla under min säng !
Jag skulle ientligen behöva städa det imorgon, men då är det 100% fokus på matten och kl 11 drar
jag och frida till nionde ( wow ) så när ska jag hinna städa, funderar seriöst på att ringa mia och
muta henne att städa mitt rum  ;)



TACK AGNES! ♥

2010-11-13 @ 19:29:24

Såhära blev designen, mke roligare att blogga nu ? haha
Bilden på mig till vänster är fett ful men jag kan se bort det så det får fantame nu också göra xD
Men iaf, ett stort tack till agnes som gjorde den då jag inte alls har nått sånt program hemma , utan bara paint..
HAHAH fail ^^



Min tackgubbe tackar dig agneta ^^

© by me, gubben är ju handgjord :@

-

2010-11-13 @ 19:22:39

..Jag har klappat en krokodil?

Johodu, när vi va i Gambia ( Vintern 09 ) så hittade vi på en massa saker, hela familjen utom
jag hatade den resan, men jag tyckte att vi upplevde så många nya saker och det gjorde hela
resan : ) Förutom att klappa ett livsfarlig djur klappade/lekte vi med "vilda" apor på en "safari".

Sen utforskade vi Albert Market som är Gambias största/skabbigaste marknad. fifan vad äckligt där va,
lösa getter, skräp och allmänt skabbigt :s Men sammtidigt fick man ju se den sidan av världen också,
vi gjorde också en båttur till Mangroweträsket, kelade med apor och allt annat man kan tänkas göra.
Så jag tycker att om man bortser ifrån allt skabb och tiggare så var det en väldigt rolig resa :D






GAHH!!










Fresh? Njää, upplevelse? JA FÖRFAN!


© by Joy

RÖJ RÖJ RÖJ

2010-11-13 @ 18:15:54
hej, detta är agnes som talar :D
jag håller på att fixa joys lilla patetiska blogg (iaf designen som den va innan).
så det kommer va lite cepe ett tag nu, men HÅLL UT haha :D
PUSS

// www.agneswallner.blogg.se

Kiss your A goodbye ;*

2010-11-13 @ 17:51:19
Tjoohoo, nu sitter jag här och bloggar ifrån den "stora" datan där uppe och helt ärligt trodde jag inte den fungerade, har stått oanvänd sen förra julen xD men man märker skillnaden mellan detta tangentbordet och det på min bärbara, går mke fortare på den store (8

Förövrigt hade jag glömt bort att mamma skulle ha gäster, så jag fick byta om ifrån myskläder/morgonrock och ta på mig kläder : ( Så gick det med matte plugget :$

Nee, men IMORON SKA jag ta itu med det (jag har inget val) måste få mvg på detta provet om jag ska ha det som slutbetyg och förra gången var det vg+ (ett poäng ifrån mvg..) så jag får fan ta me plugga som en galning imorgon, lovar jag ska sitta i timmar och trycka in skiten i huvet .

Ist för matte plugg får jag väl kolla film eller nått annat ointessant.

Kisses and hugges!



Saknar sommaren men välkomnar vintern,

Fyra dagar senare..

2010-11-13 @ 16:17:07
Hej och förlåt : (

Har haft fullt upp med prao och allt annat så det har varit lite ont om tid för bloggning ; /
Men nu så har jag äntligen hittat en lucka (a) Igår så skrapade jag, Frida och Agnes ihop 101 kr till
onyttigt bajs på preem, dock i mynt  :o Och sen kollade vi Grey's på kvällen och slocknade tidigt.

Frida stack till sin syster och bebisen vid nio och jag å agnes sov som svin till 11 och sen tittade vi på
Harry Potter och halvblodsprinsen, agnes hade inte sett den (!).
Jag som vill se ffortsättningen på bio nu i veckan, få se hur det blir för jag har 19 kr på kontot , HAHAH
Dammsugahuset.nu


Tänkte skriva en liten sammanfattning av praon senare MED bilder, de ni ^^
Och dessutom kommer det snart en design till min blogg, wow på tiden ? xD
Lilla agnes som för tillfället sitter i min säng och beordarar mig när jag ska byta låt på spotify har gjort den
och jag är full av förväntan, jag har juu inte fått se den :) Hon kommer oxå göra om textstilar och annat
bajs som jag inte förstår mig på- (och här trodde man man var lide smart på stallet.se )

Blog u soon



På prao

2010-11-09 @ 17:09:29
Har typ inte bloggat för att jag har varit me frida dygnet runt och snäll som jag é så sitter jag inte vid datorn då, hyggliga mig allså ^^ Denna vecka är det ju oxå PRAO! Jag och fluff praoar på Camillas Hundrehab/hunddagis och naaawssi så göölllliga alla är :o Vi har typ ingenting och göra, mest leka och kela med hundarna som är på dagiset. Nu tror man ju att det är sånna sööta valpar som springer runder men ni tror fel ;)

Det är allt ifrån 4månaders valpar till vallhundar på 15år ;) Vi hjläper till och går ut med småhundarna och städar deras "burar". Sen kelar vi ju såklar oavbrutet med vovvisarna (L)
Frida har älskar ner sig i en liten tanthund (blue någonting terrier) som heter Wilma.
Jag har två favvo's , boxern som är sprallig och gosig, Enzo och lilla valpizen Texas som är nån konstig ras som jag inte kommer ihåg (8 .

Men vi har kul iaf, när vi inte plockar bajs :(
Nu mina kära så måste jag faktiskt göra min labbrapport (mia jag vet vad du tänker) och imorgon börjar det intensiva matteplugget -.-''

Puss, fottar dogsen imorgon (y)

On my way

2010-11-07 @ 19:31:52
Bye bye folks, nu sitcker jag till Frida, ska sova hos henne inatt : ) Blir ju närmare till praoplatsen imorgon, shit vad kul det ska bli :' ) Packar snabbt som satan nu för fridas mamma kommer snart (L)
See yha, pss

Men i dig såg jag ljuset

2010-11-07 @ 17:25:18
HAHA, dagens roligaste är ju såklart gubben i lådan, snacka om populär låt nu?
Började lyssna på den efter att mia underbaringen lagt till den i min spellista, thanks dear!
Men till det roliga nu: kollade annikas blogg medans jag lyssnade på "gubben i lådan" och då hade hon ju rubriken: "jag är en soldat för dig" och jag bara jaja vilket samanträffande :) SEN kollade jag mias blogg och började asflabba för då hade hon rubriken : "fått en flaska i huvet" xD Så jag kände mig tvungen att ta en annan mening för att fullborda detta sammanträffande ;) Min humor tyckte iaf det va skitkul :D

Puss

You are like your own sun

2010-11-07 @ 16:43:58

Nu är jag astrött, mamma väckte mig vid åtta för vi skulle köra hennes vänner till svågertorp för deras tåg var inställt och dom skulle till Kastrup för att sedan gotta sig i Egypten :o - avundsjuk? neeej då :)
Så iaf, vid 10 stack jag y mi madre till Ikea och handlade lite onödigt bajs : ) Para mi: typ tre kudddar , örngott, doftljus! (äpplekanel och vanilj (L)) . Efter ikea stack vi till Nova för mamma skulle ha repskydd till sin Galaxt S , skrytmåns!! Jaja, jag fick ett par skidvantar, (varma som satan) till Branäs. Sedan åkte vi hem och kollade Eclipse, me gusta mucho! Omg vilken spanskanörd jag blivit (a) okej sanningen är att vi lärde oss de fraserna i sjuan och det är allt som sitter kvar ..menmen ^^
Sen tvingades jag hjälpa mamma med tvätten -suck- -.-

Nu väntar jag på svar ifrån Frida sen ska tha family äta fondue (?) mumms!

 

jaja, cambild -live with it!


'

2010-11-07 @ 16:32:23


..Jag numera har sex stycken kuddar i min säng ? Okej, jag å mamma va på ikea idag och jag slängde i some pillows och röda örngott, blir skit bra ^^  Finns inget bättre än övermånga kuddar i sängen :D
Och dessutom så blir det inget krig om de bästa kuddarna , eller jo det blir det nog visst ^^

Ångest!

2010-11-06 @ 21:58:09
Jo, nu borde man ju veta vilket gymnasium man ska söka till, eller?
Jag har fått tonvis med brev, reklam och gudvetvad ifrån alla möjliga gymnasium.. Ena sekunden så funderar man på Samhälle mest för att det är en linje som BORDE passa de flesta och man får "bra" utbidning. Men om man inte vill vara medelmåtta? Om man VILL gå nån speciell linje där men vet direkt vad som väntar, tha big dream..
Nu ärre så att jag ientligen inte alls vill gå samhälle som alla tycker e så bra, varför? - Jo, jag känner att jag inte vill vara en av dom som gickl samhälle för att hon inte visste vad hon annars skulle välja ;/ Och jag är inget geni som kan gå NV eller ekonomi , och handel som jag skulle kunna tänka mig är yrkesprogram och jag pallar inte läsa upp matte och annat piss -.-
Jag vill nog innersinne jobba med djur, eller det vet jag inte men jag skulle kunna tänka mig det men ingen pallar gå Naturbruk och köpa bonngård ;( Sen kan jag ju gå Ljud och bild, tro mig det vill jag a la satan men ingajobb.se : (

Så jag kommer nog säkerligen välja samhälle precis som tusentals andra ickebättrevetande ungdommar och sedan inte veta vad jag ska göra av mitt liv och bli depprimerad  : ) Fin framtid?
Nej, det tycker inte jag heller .



bild lånad av google

.

2010-11-06 @ 21:42:53


Mysiga höstdagar! Jamen jag vet att jag hellre skulle vilja spendera mitt lov/livstid på en solig ö någonstan nära medelhavet men nu är det ju Sverige som man får nöja sig med, alltså iskalla vintrar och regninga dagar (säkerligen värre än Forks ^^) . Men man får väl ta och göra det bästa av situationen. Mysiga kvällar med kompisar och ben and jerrys är ju inte det sämsta?
Speciellt inte när man kollar nya avsnitt på en dvdbox med bästavännen, toppat med BJ's och jag LOVAR att din kväll blir perfekt (y). Och om man nu tvunget vill åka iväg från hålan man bor i tar man bara med sig polarna och fikar på Barista i Malmö, och om man har money, shoppa sönder! Man får ju faktiskt inte ångest om det ösregnar ^^

Jim Carrey ↔ Den Allsmäktige

2010-11-06 @ 18:03:10
Eftersom jag inte hade någonting vettigt att göra (förutom labbrapporten...) så slog jag på mediaplayern på tvn och hittade massa fimer som jag inte sett innan så jag kollade runt lite och satte sedan på tha famous gay movie...
I love you Phillip Morris, haha jävla humorfilm utan normal humor xD Neeh men den var väl så dära, lite smått överdriven och jag vill passa på att varna känsliga tittare ;)
Ikväll ska jag nog kolla Avatar, som jag inte har sett innan (!) är den bra överhuvudtaget?
Är lite skeptik mot hela grejen med en ny planet med blåa varelser ;s Men vi alla har olika filmsmak, min e ju bäst men det finns ju andra oxå ;)

PusSsSsSsSSSS!



NY KATEGORI!

2010-11-06 @ 16:01:26






Här kommer jag skriva lite då och då om jag kommer på någonting jag inte tror ni vet om mig : )
Börjar direkt dådå ;)

..Att jag ÄLSKAR att resa? Seriöst jag tyckte till och med om Gambiaresan förra vintern :O
Funderar på att kanske jobba som bartender eller nått utomland ett år, fatta vad kul att upptäcka ett helt nytt land :B
Nu fick jag ju oturen att bo i Sverige där det är -30 på vintrarna och som högst +30 en månad eller två på sommaren -.- Jag vill ha sol och värme varje dag! Och tänk allt man missar som finns i andra länder?
Körkort vid 16 års ålder lixsom vem tackar nej till det?
Usch, ge mig sommar och sol :/ Btw, det är bara 49 dagar tills julafton...


ÅHH, jag vill ut och resa :(


Alla har vi våra stunder

2010-11-06 @ 15:32:55

Kom nyss hem ifrån Frida som skulle iväg till kstad, glömde dock en DH skiva :(

Igår gjorde jag och fluff inte så mycket, kollade en ny film Vampire Suck, haha filmen sög iaf^^
Några scener asgarvade man till och andra bara va? hah, ja vi e normala : ) Agnes skulle ientligen kommit hit
ikv men eftersom min mamma skulle ha SINA vänner här och jag tvunget skulle vara med så får vi va
imorgon eller nått ist ;/
Så jag får väl hitta på någonting själv, typ kolla om heeela One Three Hill boxarna eller gör labbrapporten som ska lämnas in ibörjan på nästa vecka, kill me softly -.-

Nu tänker jag inte skriva mer eftersom jag inte har mer att skriva förutom att jag inte ska skriva mer : )

citat av joy reatard lindgren ©



Ja, bilden är FETTOSERIÖS! : )


Just like good old times

2010-11-04 @ 22:47:29
Men tjohopp!
Idag har varit en såndära riktig slapp dag : ) vaknade upp hos Frida och pratade lite med Erika
som kom till höör me bussen någon timme senare, var säkert 1½ år sedan jag träffa henne så
det var kul att träffa henne igen! Pratade lite om gamla go'a tider och sen följde hon snällt me
till stallet och genomled två timmars kyla :I
Efter stallet åkte vi till mig igen och käka sen tog tösen bussen hem till Hörby, men vi skulle försöka
träffas nån dag på lovet :) Usch, tänk så stor hon blivit, får snart körkort och alla andra förmåner som
nittonåring ;I
Efter det att Erika åkt bänkade mamma och jag oss framför tv och tittade på VD, lika spännande som vanligt...
Just nu kollar jag american pie 2 och sedan ska jag somna till DH :D

Ska oxå passa på att säga grattis till Frida som idag har blivit moster!
Grattis älsk!

Puss å hej leverpastej
!



"Surisen i stallet #1!"

Branäs ♥

2010-11-02 @ 19:30:30


Om jag längtar ?

Tänk dig tio timmars bussresa genom snöiga Sverige alldeles för trött och musiken spelas ifrån ett tiotal Ipods, rock, pop, ballader, R'NB yes u name it!
Men trots att kompisen brevid dig somnat på din arm som domnat är allt perfekt, och efter en natts
köring ser du tillslut de vita backarna och du är framme i Branäs!








 

BILDBOMB!!


Jag snackar om hela kakan

2010-11-02 @ 19:09:32
″Gaah, jag vill baka!
Kolllade Agnetas blogg och hon hade bakat brownies med lakris ?
Gillar dock inte lakris men ville är min försökskanin , hehe ^^

Men vad kan man baka?
Neggahbolls med hallon?, Kladdkaka med hasslenötter och mörkchoklad?
njaa , kanske inte ;S

Cupcakes är ju kul men tar 2000 år -suck-
Jaja, jag får väl tänka ut någonting tills imorgon, undertiden ska jag leta fakta om Mayafolket till min
engelska redovisning -stolt-^^,



Naaw, snuttemuffins! ♥




Dessa bakades till 9b's klassresa!
Made by; Fida Agnes And Joy, ( FAAJ AB)

RushWeekend!

2010-11-02 @ 17:07:53

Förlåt för min inaktivitet hela helgen (plus lite till :$)!

Kan ju iaf göra en liten sammanfatting av helgen samt början av lovet! : )

Efter skolan i fredes satt jag, Frida och Agneta kvar i skolan eftersom vi inte kunde slita oss ifrån den underbara skolan, NOT! Iaf, vi planerade vår helg och massa bajs sen bar det av mot Frida där vi planerade slagga : )
Handlade massa onyttigheter på preem och kollade DH heeela kvällen (L) lovely

Lördagen efter vaknade vi och började fixa oss så smått, vi skulle nämligen släpa våra ben
till Lund och shoppa! När vi hoppa på tåget så var det några idiot-biljetttagare (?) som vi pratade med,
jag hade ju nämligen inte tagit en biljett eftersom tåget kom in tidigare än det skulle så jag antog att
det skulle avgår tidigare oxå..
Så jag förklarade vad en annan biljetttagare sagt till fridas kompis.
Hon hade sagt att det går bra att man OM man kommer DIREKT till hon/han som tar biljetter och köper
en biljett så får man ingen böter, ok lixsom :)

MEN idioterna sa att hon hade gjort "tjänstefel" och att jag nu skulle böta 100spänn för att kärringfan sagt
fel? Sen när ska jag behöva betala för att hon gjort fel, HATE SKÅNETRAFIKEN!!!

När ilskan släppt och vi var framme i Lund tog vi bussen till Nova och började vår lilla shoppingrunda :)
Hämtade ut mitt J till Thomas sabo armbandet (y)
Köpte även halsduk + vantar, en ring och en myströja på HM.

Vid fem åkte vi tillbaka till stationen och tog tåget hem till Höör där Fridas mamma hämtade oss för
att sedan köra oss till Lund igen några timmar senare för vi skulle kolla SAW 3D!!

Filmen var som vilken saw-film som, lite köttigare med 3d men annars ingen WOW-film : )
Efter filmen sov vi återigen hos Frida (a)

Söndagen ägnades till att städa mitt rum (plocka undan INTE dammsuga) och kolla DH (L)

Och igår kom Mia och vi satt och myste lite på Frendo (?) och snackade lite, gjorde också klart
min bild i 3D så nu slipper inger kötta mig : D
Frida bestämde sig för att joina oss på kvällen och vi gick till Lidel och muckade lite för att
sedan återvända hem till mig och pratade om skolan (!!!) och mög,7
 sen satte vi på Romeo och Julia, naaww, Mia hade ingen aning om att slutet, allmänbildning sweetie ;)

Lilla fluff somnade tidigt och hann aldrig se filmen men vaknade dock tidigast ;I
Mia å Fluff stack hem hyfsat tidigt och lämande mig själv :O
Iaf, mamma körde mig till skolan och jag lämnade bilden till min favvolärare!

Sen har jag bara varit hemma och luffat rundor, kollat Karate Kid med Ville och planerat en bakning som
aldrig blev av ;\

Ikv så ska jag kolla Eclipse med mig själv och somna tidigt (dvs runt 12, HAHA)








PUSS!

Obs! Jag förstår er stackare som inte pallar läsa denna bibel, jag förlåter er ;)