Art

2011-05-31 @ 21:19:16
Härlig dag idag, vaknade upp hos frida. Visserligen en timme tidigare än vad jag brukar men ändå 8) skolan flöt på, inget speciellt. Efter skolan dock åkte jag och frida till malmö för att...hmm...shoppa? Fast egentligen så behövde ingen av oss göra av med pengar ^^ Ska ju till göteborg på torsdag med klassen! Jippi! Så alla pengarna lär väl ryka då :) Men när jag väl skulle betala i kassan i en butik, tror ni inte att jag glömt mitt kort? Jo, så jag fick betala kontant. Men nu ligger det satans kortet här brevid mig :@

En helt okej dag med andra ord ^^ Nu tänkte jag bjuda på en liten utställning av nioarnas bildarbete som vi jobbat med ungefär hela terminen. Fanns massor av fina målningar men jag tog bara mina närmaste vänners, och dom är över fina allihop!




Min bild, Modesty Blasie.



Mias bild!



Annikas, Vandraren ovan New York.



Fridas bild!



Och agnes bild!



Attans också!

2011-05-29 @ 21:37:08


Visar sig att jag glömt usb kablen till min kamera hos pappa, bilderna ifrån helgen får alltså komma upp imorgon eller på onsdag :( Jag är hur som hellst klar med so arbetet, skönt! Nu är det bara biologin kvar, yummi...
Matten tar vi imorgon när humöret är bättre och ögonen vakna ;)
Tyvärr måste jag återgå till blodgrupper och annat skoj om mitt biologi betyg ska bli någerlunda bra denna termin, sov så gott ♥


Morsdag

2011-05-29 @ 15:20:06
Full rulle i huset hela helgen med en liten krabat vid namn Date. Tänkte göra några inlägg och berätta lite om min helg men först ska jag jobba lite med so läxan. Usch.

Bildbomb på Dante kommer även upp under dagen! ♥

Another world

2011-05-26 @ 22:42:28


Som de flesta utav mina vänner vet så har jag varit i Afrika en gång i mitt liv, visserligen Gambia ( se sista bilden) ett litet land men väldigt fattigt. Och trots att jag klagade mycket över hur jobbigt det va att spendera en vecka i ett u-land utan all vardagslyx så älskade jag själva upplevelsen. Dock var vi aldrig på någon safari eller åkte jeep och kollade på alla vilda djur. Vi nöjde oss med att åka till en aligatorpark och ett apzoo. Gambia hade ju inte riktigt lejon, elefanter och tigrar. Men så idag när jag kollade på animal planet så var det en dokumentär om volentärer i Afrika som hjälpte till på olika naturreservat, riktigt coolt! Mammas kompis har också varit volentär i Afrika och älskade det. Så jag tror faktiskt att jag ska vara volentär på ngt naturreservat någon gång i mitt liv, allt måste ju upplevas här i livet :) Och dessutom är det ju en god gärning också!

nu ska jag plugga klart och sedan nanna kuddet, puss!♥

Dagen

2011-05-26 @ 22:24:43
Usch, man blir då aldrig klar med allt skolarbete :( Tog nyss en pause ifrån skrivadet av en låt som jag ska göra om, hoppas den blir hyfsat bra ialla fall :s Idag har jag och frida gått på ferie-arbets mötet, tyvärr fick inte frida ngt sommarjobb´men va snäll och följde med mig som sällskap :D Jag ska jobba sista perioden på skogsgläntan (ett äldreboende) blir perfekt tror jag!

Imorgon ska jag och annika åka in till lund och kolla bio, Pirates of the Caribbean del fyra eller nått 8) Ska även leta bikini och kolla runt efter bal grejer ^^

k

Change

2011-05-25 @ 20:19:48
Nej, nu orkar jag inte göra musiken längre. Gick inte alls så bra som jag trodde att översätta en engelsk låt till svenska så att det stämmer med rytmen ;s Kunde alla inte bara snackat samma språk?  Jag är så sjukt trött på allt ifrån skolan till mitt eget hus. Jag kanske har någon sjukdom men jag har börjat störa mig på allt, idag till exempel så stod tord med motorcyklen på uppfarten och hade motorn igång när jag läste so. Och typ hela huset kändes som att det vibrerade i takt med motorcyklen så jag fick ett anfall på det, sinnesjukt ? Sen störde jag mig som fan på att jag inte hittade strumpor, jag måste söka hjälp. Tror jag är uttråkad eller något.

Måste ta i tu med det och göra något, kanske göra om mitt rum? Älskar verkligen bohem stilen som tydligen är jätte modern nu. Eller så ska jag tvinga mamma att boka en resa till mig till Italien där min morfar och hans släkt bor, har inte varit där på tre år eller nått :o Nåja, det måste iaf hända något nu, pallar inte med rutiner.



ngt sånt?

Blev visst en pause

2011-05-25 @ 19:09:43
Förlåt, det blev en liten blogg-pause mitt i allt. Hade inga planer på att pausa men det har varit så otroligt mycket i skolan! Fattar inte varför inte lärarna fattar att dom kan inte lägga alla prov och läxförhör sista "riktiga" veckan... Och varje gång så är det samma visa, man måste gå direkt fram till läraren och be om sitt provresultat ca 10 gånger innan man äntligen får se det och då helt plötsligt kan det visa sig att man sänks om man inte gör en massa inlämningsuppgifter och mög för att behålla betygen. Inte alltid uppskattat av elever.

Men nu lämnar vi skolämnet. Denna veckan som jag inte har bloggat har det inte hänt ngt speciellt, varit och shoppat med mamma lite, pluggat, ja allt tråkigt vardags bajs 8) Men nästa vecka, DÅ åker min klass och jag till göteborg på klassresa! Ska bli skitkul speciellt när agnes och frida också ska dit dock med fridas mamma men ändå :)

Till helgen kommer en viss liten underbar sötnos hem till oss, nämligen dante! En liten men sprallig vovve på ca 30cm som under helgen ska passas av mig! älskar hundar så det kommer blir superkul. Nu känner jag dock att jag måste återvända tilll pluggets jobbiga värld och plugga satan i gatan :( Håll ut, det är bara några skoldagar kvar sen då jävlar blir det fest ;)

Bloggar mer sen, puss.

gg

När är får vi reda på om vi får sommarjobb? ^^

2011-05-17 @ 19:37:34



Ja, det är sånnahära inlägg det blir när jag är halvsjuk :( Fryser och är hängig, orkar/hinner inte vara sjuk! Lovar att frida elr agnes smittat mig :s Fast det är klart, dom har ont i halsen och tacksamt nog har jag inte fått det (än...). Jaja, får väl dricka kaffe i massor och titta på gamla filmer :)

Husdjur?

2011-05-17 @ 14:57:33


Naww, denne lille sötnosen hittade tord i buskarna härom dagen. Önskar att man kunde ta in den och ha den som ett husdjur, kaninbur?


What a weather

2011-05-15 @ 15:37:43




Bara för att jag la upp dessa bilder slutade det regna! Puh, då kan jag äntligen gå till pappa nu :)

Starting from zero got nothing to lose

2011-05-15 @ 15:28:00


Nu är jag klar med städningen och hade tänkt gå ut och foto lite vi får se hur vädret är 8)

And finally see what it means to be living

2011-05-15 @ 13:21:30
Hola! Fan, jag borde egentligen inte skriva på något annat språk än svenska. Är sååå arg för att vi inte vann Eurovision Song Contest igår! Kan kanske förstå att vi inte vann men vafan, italien kom på andra plats? Deras låt sög och alla vet det det är ju bara det att alla grannläder röstar på varandra. Island,Norge,Danmark och Finland röstar på oss men dom andra 39 länderna? Okejokej, trea är jävligt bra med tanke på hur dåligt placerade vi brukar vara och Eric Saade ägde tyskland igår :) Sådärja, ville bara få ut min ilska :) Idag ska vi också heja på sverige när dom spelar VM i hockey mot finland!

Idag så ska jag ta fram den gamle dammsugaren och städa för att senare fortsätta till pappa, ska nämligen städa där med :( Blääääääääääää.

Puss ♥


Leave tonight or live and die this way

2011-05-13 @ 13:57:23
Ingen skola idag inte, operation dagsverke idag ist, gör det i helgen ^^
Idag om ca 30 minuter ska jag och frida ta en tur till lund, asnice! Måste köpa bikini och lite annat mög :)

Jaja, måste klä på mig nu innan vi missar tåget, hörs ikv!

Summer scent

2011-05-11 @ 20:59:07





Denna ska inhandlas innan sommare! Luktar underbart

Ute i gräset

2011-05-11 @ 15:00:49








Super härligt väder ute nu, ska ut och sola lite till sen ska jag göra en svenska uppgift 8)

Gissa vad som just landade i min brevlåda?

2011-05-11 @ 14:43:17




Riktigt, riktigt nöjd blev jag med väskan! Har väntat rätt länge på den och när jag kollade posten så blev jag först förskräckt av att det låg ett paket med "made in china" märken överallt ^^ Men när jag öppnade det så låg min lilla väska där så fint, fick en hälsning ifrån kina också. Det stod att de önskade mig och min familj all tur och lycka i livet. Lite gulligt faktiskt. Blev även glatt överraskad över att fägren på väskan var mycket mörkare än på bilderna, mycket finare ♥

Spexdagen # 2

2011-05-11 @ 14:32:48














Det var nog de bästa bilderna i kategorin spex, haha. Men vem hade egentligen bäst klädsel? Personligen tyckte jag att hampus och kevin (aka Ronnie och Ragge) var roligast, dom visade röven hela dagen och levde sig in i rollen som raggare :)

Nationella nu på morgonen...

2011-05-11 @ 08:16:47
Fyfan säger jag bara, förra nationella i matte gick asdåligt :( Nu ska vi dessutom göra ett ännu svårare. Jag kommer dö. Ni som slipper göra detta tortyrprov kan skratta er lyckliga och ha en härlig tisdag, medans jag och (nästan) alla andra nior långsamt, låååångsamt plågas til galenskap :)

Puss!

Svintrött

2011-05-10 @ 21:57:37
Blää vad äckligt trött jag är, känner mig som en gammal gumma, kanske beror på att jag stannade kvar en och en halv timme i skolan, frivilligt! Kände mig lite tvungen att börja rita upp min målning i bilden, kanske failar annars. Ritade upp hela Modesty Blaise idag så nästa gång kan jag börja måla, skönt!





Blev faktiskt nöjd, det var ju rätt jobbigt med hennes jacka. Kommer bara måla den svart-vit och måla dit hjärtformade svarta streck i bakrunden (är finare än vad det låter). Nee, ska hoppa i säng nu, sovgott!

Spexdagen # 1

2011-05-10 @ 21:45:54

















Sådär ja, detta är bara några av de bilder jag tog idag, alla var jättefina och blev överraskad av att de flesta va så fantasifulla :) Laddar upp fler bilder imorgon ♥

Score

2011-05-10 @ 21:20:12
Nuså är jag klar med denna skiten, hatar koder :s Ville kunna ladda upp större bilder ist för små eftersom det förstör bilden lite. Designen är bara tillfällig då jag har fantasibrist och sömnbrist ^^ Så när jag har gjort en ny så kommer den upp istället :) Nu ska jag ladda upp en massa spex-bilder, (vi hade spexfoto idag) Alla va så fina och vi hade en skitrolig tisdag ♥

Testar bild...

2011-05-10 @ 20:44:08

Ursäkta röran

2011-05-10 @ 20:35:29
Ni får ursäkta denna röra, min blogg är under renovering! Men så fort jag är klar kommer spexfoto bilderna upp, det är bara att vänta men jag blir nog klar ikväll ^^

Hemma igen!

2011-05-08 @ 13:21:11
Så nu har jag precis kommit hem ifrån en lyckad lördag :) Vi chillade mest och kollade film :) Sov rätt dåligt så hade tänkt ta igen det nu, sen ska jag till frida och imorgon ska vi till malmö för att jaga spexfoto outfits, spännande! kanske tar med kameran så jag kan fota när vi provar galna dräkter.

Nu ska jag och mamma kolla film och jag kommer antaglien somna ^^ Puss!

Lördag

2011-05-07 @ 18:14:00
Chill dag som fan, mest legat ute i solen och sovit :) Men snart ska jag till frida och sedan vidare till hampus å kevin (kanske agneta), kulkul :) Blir nog någon film eller likande. Hoppas ni får en sup(er)lördag (skämt) :D

Puss ♥



Tha gang
©by me

Hatar att vara ensam hemma

2011-05-06 @ 23:02:54
Puh, äntligen klar med alla dages måsten, härligt! Vet inte riktigt vad jag ska göra nu... Hatar att vara ensam hemma, känns som ett psykfall på rymmen ska stå utanför mitt hus och typ kasta in en sten och typ döda mig, är jag själv psyko som tänker så? Hehe, iaf så hoppas jag att morgondagen blir roligare än denna dag, skulle kanske va med tha gang ^^ Kanske kan tvinga mamma att åka till lund med mig imorgon? Ja, vi hoppas på det.
Justde, glömde nästan, AGNES WALLNERS CYKEL BLEV IGÅR STULEN RUNT 15.04-16.32 VID RINGSJÖSKOLANS CYKELSTÄLL, VET DU NÅGOT SÅ HÖR AV DIG!

Hmm, kanske borde sätta på en film? Vet ju inte ens när mamma kommer hem ;s

Kass update

2011-05-06 @ 20:27:08
Förlåt, suger på att uppdatera, I know :(

Har inte hänt så mycket under dessa osociala dagar, sovit hos pappa en natt och pluggat so. Som vanligt alltså :)
Förtillfället sitter jag ensam hemma och borde ha dammsugat för fem timmar sedan men whatever. Mamma och tord åkte vid fem till malmö för att äta middag och kolla bio. Blev erbjuden skjuts till lund/malmö i uppdrag att slösa ickeexisterande pengar men jag tackade nej. Har ritat lite och glott på bigbrother, vilken fredag! *not*

Nä, bäst att jag dammsugar nu innan mamma kommer hem och dödar mig ;)
Bloggar mer sen ♥

I skolan

2011-05-02 @ 12:47:52

Blää, so nu och läraren babblar på om fattiga U länder, intressant? - kanske. Roligt? - noppe.

Puss!♥