Operation: Nyår

2010-12-31 @ 15:15:10
Rubriken ska uttalas med FBI känsla, just so u know ;)
Ja, då var 2010 snart slut, firar man nyår för att året är slut eller för att fira att det nya året kommer?
However, Nyår ska firas med en massa polare här i stenskogen, men dock inte i mitt hus :) Vi kommer parta heeela natten. HAHA! Nej mamma, inget sånt partaj -vi är ju bara barn- :)

Så nu har jag städat, packat och taggat för ikväll kommer bli asnice ;D

Jag ska se om jag kan skrapa ihop lite bilder ifrån agnes kamera under kvällen!
Nu så ska jag fortsätta packa och sen beger jag mig till fluff där vi ska fixa oss sen är det party vid åtta, och alla ni som läser min blogg; GOTT NYTT ÅR!!! (hoppas alla andras suger ;)


"Never shall we die"

2010-12-29 @ 18:58:00
´Hello!

Nu sitter jag här framför datan och lyssar på gamla goá låtar på youtube (mamma har snott spotify) och är allmänt besviken på mig själv. Jag är en missbrukare... Jag har redan , på en enda dag, glott klart på första skivan av VD ( det är endast fem skivor!) och jag anser inte detta normalt. Jag är alltså en box-missbrukare, känns bra..

Men men, nu har jag erkännt och jag hoppas Frida kommer å hämtar mig snart så jag inte sätter på den andra skivan :( Ska ju till henne ikv, och imorgon ska vi fira hennes mormor som jag ännu inte träffat ;)
Därför borde jag nu packa ist för att blogga men jag är rädd för att om jag inte sitter vid datan så kommer jag drrrraaaassss till vd, vilket problem.

Men nu ska jag PACKA, och då mååste jag ha min MJ sov-tröja (L)



Puss å hej!

Ohej

2010-12-29 @ 14:20:09
- Puhh, har precis skottat fram studdsmattan ;o Den var full med snö och hela botten var is, tog en hel timme. Så nu är jag lagom död ^^ Skulle ientligen följa med girlsen till lund idag men det känndes lite onödigt eftersom jag var där igår ;) Så ist ska jag kolla VD som så troget kom med posten imorse, snacka om quick .

Ja, det är väl mitt liv idag. Och sen får jag väl ta och fixa lite stuff till nyår, men annars ingenting :D
SKÖNT!


Hmm?

2010-12-28 @ 22:40:10

Hur ska jag ha håret på nyår?
Fick lite ideér fast vet inte riktigt vilken av dessa otroliga frisyrerna jag ska välja ;/

"Fågelboet"?

"Fejk-sidecút"?



" Knutpåtrettiosekunder"?

"Backslick med knut"?

Någon favorit?


I'm alive!

2010-12-28 @ 22:06:17

yes, även detta krig överlevde jag men med nöd och näppe :o Först släppte dom av mig vid Nova så jag kunde shoppa upp lite av mina presentkort : ) Gick direkt till vero moda och föll pladask för en fin/ovanlig vit tröja/tunika. Sen traskade jag vidare mot det vanliga (hm/gina/mq/bikbok/topshop) men där fanns inte så mke kvar. Antar att alla andra utom jag shoppade första dagen på rean ;) Eller jo, jag köpte fakitiskt en rosa tjocktröja på bikbok och även ett efterlängtat halsband.

När jag krigat klart på Nova tog jag en fullproppad pansa.. jag menar buss till stan och köpte chai-latte (L)
Och sedan var det bara att försöka hitta ett tåg till malmö, tro mig det är svårare än vad det låter i dessa "snöstorms oväder". Typ hälften av tågen var inställda, en fjärdedel försenade/spårsbyte och resterande kom faktiskt "nästan i tid" .

Väl framme i malmö gick jag mest runt och försökte hitta Hemtex där jag skulle köpa en filt till mamma ifrån tord ( bröllops present) och tillslut (efter att ha sökt i halva malmö) hittade jag den på Trianglen :) Gick även till Mq och köpte en grå tröja/tunika :) Sen gick jag till elysee och käka fondue med familjen, mysmys :)

Så nu är vi äntligen hemma, mätta och trötta efter en hel dag i malmö/lund. Därför ska jag alldeles snart sätta på Parets of caribien - världens ände och antaglien somna till den, pöörfekt!
Så ni får hålla till godo här så ska jag se om jag kan lägga upp lite bilder på mina fynd imorgon ;)

Puss


War

2010-12-28 @ 12:17:03
Kom hem typ ett igår och somnade bumms :) Fick lite grejer jag önskat mig, en solo-permination, presentkort på veromoda och VAM PIRE DIARIES! den heliga boxen håller just i detta ögonblick på att transporteras till moi! :D
Kommer tvinga frida att titta på den med mig ;)

Justde, shoppade på mellandags rean igår.. Och jag fattar inte varför dom säger att sverige inte har haft något kirg sedan..en evighet. varje år sker det inbördeskrig i varenda shoppingcenter i sverige. Shoppingsugna tanter beväptnade med köttätande hundar, livsfarliga väskor (oftast utrustade med hungriga plånböcker) och spik-klackar! Det enda som är värre än tanterna är alla taggade tonåringarna...gahh.
Man ska vara glad om man överlever rean, alla lyckas tyvärr ej. Men om man lyckas, har man förmodligen fyndat finfina grejer. Jag överlevde.

Handlade en svart skjorta/fin tröja, (frida is gonna kill me)
En annan random tröja, ett suuuper fint halsband a l'a bikbok, ett par örhängen och underkläder :D
Och idag ska jag ut i kriget igen, ihopp om att få överleva Novas galna armér. Och jag är bara beväptnad med en träffsäker väska, x antal presetkort och min målmedvetenhet, wish me good luck ;)

Senare ikv, (om jag lever) så ska l'a familia äta på elyse (?) och fira mamma å tords bröllopsdag, 9år har dom stått ut med varanndra ;s

Måste tyvärr förbereda mig mentalt för alla galna soldater där ute, puss!




Hejdå sure!

Mot rean!

2010-12-27 @ 09:58:29
Hej sötnosar, nu väntar familjen där uppe och vill att jag ska skynda mig, haha.
Så nu ska jag och resten till Väla följt av en tur till tords släkt för lite julklappsutdelning :D

Ses när jag kommer hem :*

.

2010-12-26 @ 15:42:00

"Someone once said that whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it. I tend to agree with the first part.."

 

bild från wehearit.com


Söndag

2010-12-26 @ 15:16:52
Ciao! Ja.. Igår va jag hos agnes på kvällen och vi skrattade en hel del åt allt och ingenting? -haha, patetiskt ;)
Och sen har jag bara kollat OTH heeela dagen, och det är prima :) Hade allra hellst varit med mina vänner på entre och shoppat röven av mig men detta gå också :)

Annars händer det inte jätte mycket spännande grejer i mitt ointressanta liv förnärvarande så här efter jul :) Har skissat lite mest för att jag var uttråkad, haha.
Imorgon ska vi iaf åka till Finja? och fira efterjul med tords släkt, har lite delade uppfattningar om hur roligt det kommer bli men vi skulle iaf ta en tur till väla och..hehe...SHOPPA! (för vilka pengar?) -tyst nu joy, du ska shoppa imorgon ^^

Ja, som ni märker har jag trååkigt och jag vill inte se mer OTH för jag har snart inte många avsnitt kvar :''(

Bloggar sen, puss!

God Jul!

2010-12-24 @ 13:39:08


Oyesss, its today!

Har redan öppnat julklappar med tha family på flintavägen och snart ska jag bege mig till pappsen och fira jul där (L)

Av mamma fick jag högtalare till min data/mobil, VICHY, termobyxor? och massa annat skoj :)
Tänkte bara önska er en riktigt go jul! och nu sticker jag till far :)

Puss på er nissar!


Birdzzz

2010-12-23 @ 17:32:00
Haha, skottade mig fram i snön tidigare idag, bara för att sätta upp fågelmaten i träden. Så nu finns det fyra stycken "bollar" och en "frömaskin". Men tror ni fågelfan fattar att det är träden på framsidan som ska sitta i? -Nej, dom envisas med att sitta på andra sidan huset helt frusna och hungriga.

Jag har gjort mitt, nu är det bara att hoppas att fåglarna samlar ihop sina få hjärnceller och flyger till rätt träd ;)

Avslutningen

2010-12-23 @ 15:39:29
Oj, glömde informera om vår skolavslutning ! I tisdes dådå :s
Vi lekte konstiga lekar som ientligen inte gick ut på något speciellt, mer att skämma ut sig ^^ Sen fikade vi sönder på våra "osålda" kakor och skummnissar :D Och såklart fick vi våra betyg... Blev faktiskt rätt nöjd, och jag misstänker att jag kommer in på det jag vill :) Sen sa alla hejdå och önskade varandra godjul, rätt mysig avslutning i vårt hemklassrum faktiskt ♥



Bilden är sååå snodd ifrån mia's blogg (miajonsson.webblog.se)

Jag och lilla annika på bilden :)

Lillejuafton

2010-12-23 @ 15:22:13
Okej, nu har jag faktiskt lite ångest för att jag inte har bloggat på ett tag :$ Jag skyller på julstressen, haha :D
Har gjort allt, handlat julklappar, shoppat och massa annat bajs ;) Men ändå är jag inte helt klar med julklapparna, blää, så det blir city cross en snabbis .

Tänk att imorgon är det julafton, kommer ihåg när man var liten och inte kunde sova för man var så uppspelt. naww, nu är det mest irriterande när mamma väcker en på "morgonen" men men, det är ju jul :) Och efter julen...MELLANDAGSREA!! - gahh, its time for war!

Nu ska jag faktiskt traska hem mot pappa och sedan liftar jag med dom till cross ♥

Ska försöka uppdatera mer, puss!

Done!

2010-12-19 @ 20:55:28
Puhh, idag har jag gjort en massa sådana saker man inte pallar göra men typ måste ändå :s Först klädde jag granen som blev skitfin, sen dammsög jag huset och mitt äckliga rum, sen har jag diskat och tvättat... BLÄÄ!
Men men, öppnade oxå lite julklappar (hehe) ifrån mammas vänner, typ pengar och biopresentkort (har typ femhundra kr presentkort på bio plus två fribiljetter) Jaao, imorgon ska jag å brownie-fluff bege oss till Malmö och se om vi kan fynda lite julklappar, (har liksom inte köpt en enda..) OBS! en note till mig själv är att Marina fyller år imorgon! Ja...

Nu ska jag sätta i hårinpackning och kolla day after tomorrow !
så sov gott :*

Movies!

2010-12-18 @ 23:07:49


Mina favvofilmer är Helgonet och Troja ? :)

Helgonet (the saint) är sååå jävla bra, val kilmer är klockren, seriöst se den! den kanske ser tråkig ut, men I love it ♥  Och Troja ( Troy ) är en såndära film som man antingen älskar eller hatar. Dessutom är den basserad på verkliga krig och "händelser", jag lovar att ni fattar uttrycket "akilles häl" när ni sett denna bajsbra filmen med b.la ORLANDO BLOOM OCH BRAD PITT!!







"Julen är här och lyser...ja, ni fattar"

2010-12-18 @ 21:08:47
Sleepade hos Frida igår med agneso, blev taco-night och grey's , outstandning! Mycket mys ja, och idag tvingades jag föja med tha family och handla julgran.. Sure, men man måste inte åka till ett fkn slott när det finns ett torg i Höör som säljer samma jävl* gran. Men men, sedan lämnade dom mig hemma och slulle på glögg kväll..k.

Så jag fick göra käk själv, på den nya gaslospisen. Och ni som inte tror att det är möjligt att bränna vatten har fel. Och tänka sig, jag har mvg i hemkunskap :) Jaja, sen har jag kollat ung och bortskämd, omg vad dom e hjärndöda vissa av dom allså. "Aaa, mehn jag måste typ ha ansiktskräm. Måste vi äta mat idag?"

Jupp, nu hade jag tänkt att duscha sen blirre film, så jäkla skönt att vi inte har läxor/prov, nu kan man ju faktiskt se fram emot helgerna :s btw, matteprovet var megabajs svårt så vi får väl se hu rbra det gick på måndag :P

KYSS!





Hej, jag gick oxå i sjuan..

Förkyld

2010-12-14 @ 17:38:42
Jag är mega förkyld och stannar antagligen hemma imorgon ;(

Men nu har jag lyckats åstakomma en paj till hushållet och ska dra till Frida nu, och försöka fatta matten ;/

PUSS!

Creative

2010-12-13 @ 23:10:54

 

KREATIVA MÄNNISKOR!!
är fan kära i dom, haha. Men seriöst, människor som uttrycker sig i bild, text, film eller tilloch med musik är underbara. Hittade en hemsida som kryllade med underbara bilder, fullt med inperation, kanske därför twilight filmerna är så bra?

Alla bilder kommer ifrån www.weheartit.com
Några exmpel kommer right away;







"dom kallar sig poeter
skriver på ett papper och förklarar pappret heligt""


Lockig

2010-12-12 @ 19:52:02
Nu ska jag avslöja mitt extremt hemliga krep till oförstörbara lockar, men säg det inte till NÅGON. för det är superduper hemligt :o Hemligheten är... Hårinpackning över natten och sen är det bara att skölja ur på morgonen. Skippa fönen och låt det självtorka, volla! Lockar som du inte blir av med! Men komihåg, det är superhemligt..



TADDA! hejsan cpbarn :*


In the midnight hour, I can feel your power

2010-12-12 @ 19:40:36




I close my eyes
, oh God I think I'm falling.
Out of the sky, I close my eyes.
heaven help me.


I hate homeworks...

2010-12-12 @ 12:59:00
Tjo :)

Idag är det en sådära booring söndag som bara finns till för att igbarn som jag ska få en chans här i världen ;s
HAHA, ja..

Men seriöst så tvingas jag nu, (eller snart iaf, ) att plugga BÅDE so och spanska heela dagen :o Men ikv kommer ju iaf hanna så det är ju någon tröst så blir inte exakt heeeeela söndagen förstörd ^^ Blää vad jag hatar dagarna precis innan lov, varenda läraren på ringsjö kommer ju plötsligt på att dom måste ha någonting och betygsätta så dom slänger in lite prov här och var. Och om schemat för prov är fullt, ja då kallar dom det läxförhör...

Kulkul, nu ska jag träna glosor, peace out!

.

2010-12-12 @ 12:51:47



OMGJORDA LÅTAR!

Låter det fucked?
Haha, men det är faktiskt skit bra att det finns dom som gör om kända låtar till "nyare versioner" :) Man tröttnar ju lätt på låtar om man hör som 3 miljoner gånger men texten är ju fortfarande lika bra, därför tycker jag att det ärskit bra ;D

 


Stress

2010-12-11 @ 15:41:44
Blää, igår var bajs. Fick reda på att jag fick IG på spanska provet, wihoo..
Nee, så jag har varit lite ner, har asmke å göra och annat så därav den usla bloggingen :(

I helgen måste jag också plugga USA om jag vill höja mig i geografi, och sen har vi matte prov i veckan så plugghelg. Igår pallade jag inte plugga så jag stack te Frida och träffade hennes systerdotter Ines, sååå jävla söt :')
Sen gick vi till oasis för fluff skulle sola så nu är hon brunare än mig :/ Haha, kollade oxå lite smått på Idol, JAY VANN, så rätt! Ja, nu ska jag nog gå å duscha eller städa, följt av några timmar i so boken, trevlig lördag ;)

PUSS!

Life's good ^^

2010-12-06 @ 22:02:52
Mohaha, nu sitter jag och spela musik på min bebisdata (L) Jag har nyss gjort min engelska läxa. Förövrigt så är mitt rum nystädat* och jag har blivit halvneger tackvare Åhlens :) Nymålade naglar och hårinpackning, kan det bli mycket bättre?

(- Ja, det kan det.. Hade jag haft VD-boxen nu hade jag lugn skolkat imorgon oxå, och då hade jag kunnat gå upp vid tolv)

Haha, jag e störd som lägger ut miffobilder utan smik men wtf ^^



*= Inte dammsugat/dammat/torkat eller annat, bara plockat undan*

*2= det värsta då

You

2010-12-06 @ 21:38:00


″You're the reason that I breath″

Conor Maynard

2010-12-06 @ 20:33:47

OMG!! Killen är så jävla grym! Att inte han har skivkontrakt än är en skam, shit...
Han gör om låtar från kända artister och enligt mig är de flesta bättre :) Tex: Only girl, Dynamite, Just the way you are mfl. Jag är lite efterbliven så jag kan inte länka till honom men gå in på youtube, NUNUNU!

Tyvärr finns han inte på spotify men somsagt på youtube, så skynda och lyssna på stjärnskottet!

:D

naaw, lillepojken, naaaw


Cause in case you never know

2010-12-06 @ 17:03:46
Godagens!

Idag var det sista dagen att lämna in vår skulpturer till bildläraren, annars ig typ ;I Så dagen började minsta sagt stessigt, följt av meningslös idrott. - Jag menar seriöst? ska vi spela vollyboll åtta gånger i rad? Sedan var det dax för engelska och hon hade pms, wow. Trodde hon skulle mörda mig bara för att jag hade läst fel på läxbladet ;@
Hon hade skrivit "läxa måndag 6/12 -  weekreport" jätte litet i enna hörnet och sedan stod det tisdagen och måndagen (13/12) på varje sida. Så jag gjorde mådagen den 13 ist, = DAAAMP?

Aja, så jag för väl plugga nu, suck*

PussEN!




© by me, RANDOM!

Detta förbaskade gymnasieval :@

2010-12-05 @ 20:31:04
Blääää!

Har fastnat för samhälle med inrikting på media/journalistik men det jävla programet finns typ bara på John Bauer i Lund... Men samtidigt känndes skolan lite.. kall? Det var inte wow, mest bara k.
Men Humanus var skitfin och ska kolla Jensen till helgen kanske ;s

Så hur skan man välja, skolan eller linjen först? För jag har ingen aning, man vill ju inte ångra sig efteråt och tänka att den linjen hade varit sååå mke roligare eller den skolan är såå mke bättre ..

Hmm, det är ett svårt val men det måste tyvärr göras. Samtidigt så känns det som att vilken skolan som hellst är bättre än Ringsjö :s


Åhh!

2010-12-05 @ 19:34:02


Jag vill ha Vampire diaries NU, jag vill att det ska vara julafton, jag vill ha bruna linser, och samtidigt vill jag ha MVG i alla ämnen. Haha, jag kan inte få nått av det NU...

-

2010-12-05 @ 18:19:17

Jag är extremt sugen på att pierca underläppen? Asså på höger eller vänster sida, INTE I MITTEN!

tycker det är skitcoolt, och det känns inte som skabb, typ.

Om jag lyckas övervinna min nålrädsla och dessutom lyckas övertala min mamma/pappa så kommer jag definitivt göra det! Lämnar ju inte tydliga ärr heller om jag nu ångrar mig ;) Men eftersom jag nu knappt vågar ta fler hål i öronen så ser det mörkt ut...tyvärr :'(



Bilden är lånad av google ^^

I ♥ Malmö

2010-12-05 @ 17:53:12
Hehe, ja... Jag kan ju börja med att berätta att vi missade Timbaktu och alla andra för den delen för att det tydligen slutade halv sex och vi var i Malmö vid sex, fail. Men vi grät inte för det utan inledde operation äta. Och vår destination blev lilla resturangen Pauli där vi käka kebab tills vi nästan spydde ;s Sen undrade vi vad vi skulle ta vägen sen? Fridas mamma skulle också vara i Malmö och kolla Vilmer x, och det tänkte vi oxå men kylan blev droppen. Varken jag eller Frida var så sugna på att stå i minusgrader, DÅ fick jag den smarta idén... Vi traskde till Royal och kollade deras bioschema och mycket riktigt... Harry Potter och dödsrekilerna (del 1) gick klockan nio och vi köpte biljetter!

När vi förhandlat med fridas mamma (eftersom filmen slutade halv tolv) gick vi till deras lägenhet i malmö och värmde oss. Fridas mamma tyckte att vi skulle sova där så hon va snäll och tog med grejer ifrån höör :D
Sen var det bara att skynda sig till bion igen, denna gången spillde inte fluff ut drickan ;)

Slutet av HP var förjävligt kan jag ju lugnt säga, fifan! Men annars var den skit bra, riiiktigt bra :D
Efter la movia så gick vi återigen mor drottninggatan och somnade sedan så sött :)

Imorse vaknade vi vid 10 och frostade av deras frys eftersom någon glömt stänga den helt förra gången..
Men vi gjorde det till en kul grej och efter mke svett, blod och is så var frysen som ny. Som tack hade frida mamma buy:at frulle och sen var det bara att gå vidare till operation "få-ut-den-insnöade-bilden-på-gatan-igen" men det gick vägen. Detta resulterade till ungefär tre timmars resa hem mot höör , och nu e jag hemma :)

Har nyss kollat Ung och Bortskämd, omg vad blonda vissa e ;s

Nee, nu ska jag inte plåga er med mer läsande, PUSS!♥

It just don't feel the same

2010-12-04 @ 16:19:38


"Möjligheterna finns, du ska bara ta vara på dom"

Mot Malmö!

2010-12-04 @ 16:08:03
chacha, igår hann jag inte blogga för att...Frida å jag kollade film ;$
haha, idag ska vi iaf bege oss mot malmö och kolla på tha big invigning of city tunneln ;) Jippi, mest frö att Timbaktu är där och så ville vi såååå gärna se kungen (!) - naaat!

Så när frida är done så sticker vi till första bästa tåg och sedan kommer vi väl antagligen dricka kaffe (L)
Hehe, muy intresante...

Puss


Torsdag

2010-12-02 @ 19:16:17
Challa!

Just nu är jag hos pappa, ny duschad efter tha ridning :)

Jag bloggar mer imorn fär nu ska vi äta och sen är det VD!!!
Puss!