Bokat biljett

2011-06-26 @ 18:40:37
Äntligen har vi bokat resa till Italien, sist jag var där va jag väl 12 och det ska bli jätte spännande att träffa alla släktingarna igen. Ska bo hos min biologiske morfar, som bor i en lägenhet ca 200m ifrån s.t petri kyrkan, väldigt centralt med andra ord :) Älskar verkligen italien, kulturen, konsten och maten ska vi ju inte ens tala om :O Så den 1 juli flyger jag ensam dit, lovar att jag kommer gå vilse eller missa tåget till danmark 8) Vädret lovar sol över 30 grader och jag är taggad som fasen!



bild från google

Öron OCH ögongodis

2011-06-26 @ 18:08:36



Midsommar!

2011-06-24 @ 17:19:18

Med denna bild som föresten är heeeelt random hälsar jag glad midsommmar till hela sverige. Det må vara mulet och skitkallt men vafan, på med sommarkläderna och försök se glad ut. Det är ju trots allt midsommar, fast varför firar vi det? Ähh, vem bryr sig? Ska dra iväg till mia om för en halvtimme sedan och sedan vid åtta gå till frida där hampus,agnes,kevin och ellen väntar. Och det är tackvare dom som vi förhoppningsvis kommer ha en super midsommar :D


Ha det bra ♥

Första doppet!

2011-06-24 @ 14:56:11








Bilder ifrån när jag, mia och annika cyklade till ringsjön för att bada. Saker och ting gick lite överstyr när vi hyrde en trampbåt och trampade ut på sjön för att sedan utnyttja flytvästarna ;) Tro det eller ej men vattnet var faktiskt varmt. Fast det var ju säkert en vecka sedan (när sommaren inte regnade bort...) ♥


I andra tankar

2011-06-17 @ 20:08:54
Kom precis hem efter en härlig dag i lund med mia. Vi trosade runder ihop om att hitta iallafall en bikini som inte såg förjävlig ut, hittade vi den? Nej, inte ens när vi besökte butiker vars namn jag inte ens kan utala hittade vi nån. Taskigt läge kan man tycka. Efter mycket letande gick vi sedan till en kina/japansk resturang och käkade buffé, nice ^^ Sen började letandet igen, och igen utan lycka. Köpte mig en ny plånbok efter som min gamla var trasig och sommarkortet fick inte plats :o Förövrigt har jag dessutom drömt mig bort till varmare länder hela dagen. Orkar inte med detta jobbiga vädret. Fint, sen regn, ösregn, sen fint, hagel, sen sol. Usch, så jag har kollat lite på resor till Italien där min biologiske morfar bor. Är rätt sugen på att kasta mig i ett plan dit redan ikväll om jag hade kunnat.

Men man får ju inte alltid som man vill här i livet så jag kan tänka mig att vänta tills på måndag. Nu ska jag bara övertala mor min om att släppa iväg mig, helst på en enkelresa ♥ Vem vet, kanske sitter jag på ett flyg på måndag, how knows?



Music will take you high

2011-06-15 @ 12:04:00



Idag ska jag och Frida inviga det  nästan heliga sommarkortet 2011, det kortet gör verkligen sommaren. Så troligtvis blir det malmö för att njuta av friheten och kanske tillbringa några få timmar i affärer ^^

Hörs ikväll ♥

Var är du, man kan undra när timmarna går.

2011-06-14 @ 21:36:19


Sommarlov i all ära men jag känner mig trots friheten trött, så jag hade tänkt att sätta på en film här hos pappa där filmutbudet är betydligt större än hos mamma. Men först ska jag fixa popcorn :) Ska köpa sommarkortet imorgon, och därefter åka till malmö med fluff.

Sov så sött ni som forfarande följer min blogg ♥

Ellas kalas

2011-06-14 @ 18:06:05

Ella, min moster, födelsedagsbarnet för dagen.

Abbe, min lille morbror och vice paketöppnare.













Skolavslutning

2011-06-14 @ 17:44:07





Susanne, vår mentor med sin vanliga min...


Efter kyrkan gick vi till klassrummet där betygen delades ut.

Sen begav sig alla nior mot älvkullen där vi skulle typ fika och ta förväl av alla.

Annika, jag och Mia.

Oscar tyckte det hela var väldigt sorgligt :(

Andra var lite gladare :)


















Ja, det var väl det ja. Och detta var bara några utav alla de bilder jag tog. Nu har vi 10 härliga veckor av sommarlovet, lovely ♥

Hittade min usb-sladd!

2011-06-14 @ 13:41:03
De som fortfarande läser min blogg, (säkerligen ingen numera...) bör veta att jag inte bloggat just för att min usb-sladd varit spårlöst försvunnen tills idag! Så nu kan jag äntligen lägga upp bilder igen :) Har massor med pics ifrån skolavslutningen i fredags och ifrån min mosters kalas i söndags. Ska bara rensa lite och sedan lägga upp dom.


Hemma!

2011-06-06 @ 12:46:32
Eller ja, jag kom hem sent på lördag men sen har jag inte haft några bilder på klassresan. Men vi hade det nice, spelade laserdome, åkte tills vi mådde illa på liseberg (dock åkte vi inte atmosfear...), shoppade lite och åkte spårvagn fram och tilbaka i hela göteborg ! Och om vi hade vädret på vår sida? Jotack, vi höll på att dö inne på liseberg. Faktum är att vi blev lyckliga när vi blev blöta av kålerado ^^

Imorgon är det ju bal. Hmm, bal? Låter mer fancy än vad det egentligen är ^^ Därför ska jag å frida åka till malmö idag och inhandla det sista. Eller, jag iaf.


Packar inför göteborg!

2011-06-01 @ 23:23:30
Wii! Imorgon åker vi på klassresa till göteborg, love it! Dock är inte hela klassen med men vi kommer ha askul ändå :) Men tidsoptimist som jag är så börjar jag packa nu, 23.19 ... Kanske inte den bästa planeringen 8)
Så klockan sju imorgon lämnar vi dystra höör och åker uppåt i detta avlånga land. Bajs, kom just på att jag måste gå upp sex om jag ska hinna duscha, fuck!

Planerna för imorgon är liseberg, känns dock som om hela sverige kommer dit så det lär bli jävligt långa köer :( LFredagen kommer också ägnas åt liseberg och laserdome! Shoppingen tar vi på lördag (L)
Hursom hellst kommer jag inte uppdatera något förrens på söndag eller möjligen lördag kväll.

Nu måste jag verkligen få fart på packandet, men fy vad trött jag är.
Aja, ha det bäst! ♥